13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar benim D diskime kurulu bir RAR dosyam var. Bunu D diskine kurmak istiyorum ama C diskine kuruyor ve C diskinde yer yok. Nasıl D diskine kuracağım.
Merhaba arkadaşlar benim D diskime kurulu bir RAR dosyam var. Bunu D diskine kurmak istiyorum ama C diskine kuruyor ve C diskinde yer yok. Nasıl D diskine kuracağım.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 Rar dosyasını neden D diskine taşımıyorsunuz?
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 Dragneel.99 dedi: RAR dosyasını neden D diskine taşımıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi zaten D diskine kurulu.
Dragneel.99 dedi: RAR dosyasını neden D diskine taşımıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi zaten D diskine kurulu.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #4 13Genco dedi: Yazdığım gibi zaten D diskine kurulu. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkar deyince otomatik olarak kurulu olduğu dizine çıkarmıyor mu?
13Genco dedi: Yazdığım gibi zaten D diskine kurulu. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkar deyince otomatik olarak kurulu olduğu dizine çıkarmıyor mu?