H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 13 Mayıs 2021 #31 Yararsız Üye dedi: Umarım olursun ama başarılı olman için benden daha iyi olmaya çalışmana gerek yok. Benden daha iyi stres yönetimi yapıp rekabette kalmayı başarman yeterli. Benim önümdeki engel stres yönetimimdeki başarısızlığım oldu. Genişletmek için tıkla... Gaza geldim abi, teşekkür ederim. Uyuyorum ben iyi geceler herkese. Gaza ihtiyacım yok da motive etti yani.
Yararsız Üye dedi: Umarım olursun ama başarılı olman için benden daha iyi olmaya çalışmana gerek yok. Benden daha iyi stres yönetimi yapıp rekabette kalmayı başarman yeterli. Benim önümdeki engel stres yönetimimdeki başarısızlığım oldu. Genişletmek için tıkla... Gaza geldim abi, teşekkür ederim. Uyuyorum ben iyi geceler herkese. Gaza ihtiyacım yok da motive etti yani.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #32 Benim mesaj silindi. Neden acaba?
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 13 Mayıs 2021 #33 Satın alabileceğim oyunları bile zaten crackle indiriyorum, WinRAR'a hayatta para vermem .
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 13 Mayıs 2021 #34 293674 dedi: Benim mesaj silindi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Guess why? Konuyla alakasız mesajlardan dolayı silindi de moderatör ceza vermez umarım hiçbirimize.
293674 dedi: Benim mesaj silindi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Guess why? Konuyla alakasız mesajlardan dolayı silindi de moderatör ceza vermez umarım hiçbirimize.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #35 Yararsız Üye dedi: Guess why? Konuyla alakasız mesajlardan dolayı silindi de moderatör ceza vermez umarım hiçbirimize. Genişletmek için tıkla... Moderatörler bizi islah etsin.
Yararsız Üye dedi: Guess why? Konuyla alakasız mesajlardan dolayı silindi de moderatör ceza vermez umarım hiçbirimize. Genişletmek için tıkla... Moderatörler bizi islah etsin.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #36 Satın alan varsa bana ne değiştiğini söylesin, o kadar para verdikten sonra WinRaRı açarken geldi adam demezlerse almam (!)
Satın alan varsa bana ne değiştiğini söylesin, o kadar para verdikten sonra WinRaRı açarken geldi adam demezlerse almam (!)
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 13 Mayıs 2021 #37 YiğitSRN dedi: Satın alan varsa bana ne değiştiğini söylesin. Genişletmek için tıkla... Para harcadıktan sonra insana gelen o rahatlama hissi. Anlayamazsınız...
YiğitSRN dedi: Satın alan varsa bana ne değiştiğini söylesin. Genişletmek için tıkla... Para harcadıktan sonra insana gelen o rahatlama hissi. Anlayamazsınız...
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #38 Yararsız Üye dedi: Para harcadıktan sonra insana gelen o rahatlama hissi. Anlayamazsınız... Genişletmek için tıkla... Oyun parasına WinRAR bu hocam.
Yararsız Üye dedi: Para harcadıktan sonra insana gelen o rahatlama hissi. Anlayamazsınız... Genişletmek için tıkla... Oyun parasına WinRAR bu hocam.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 13 Mayıs 2021 #39 @Mercheng lisanslı kullanıyor.