efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Ekim 2022 #1 $Winreagent adlı bir dosya ve içinde Scratch adlı bir dosya var. Ve içi boş nedir bu? Zararlı mıdır? Biraz korktum doğrusu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_20221027_211832.png 48,7 KB · Görüntüleme: 379 Ekran görüntüsü_20221027_211950.png 13,3 KB · Görüntüleme: 344 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2022
$Winreagent adlı bir dosya ve içinde Scratch adlı bir dosya var. Ve içi boş nedir bu? Zararlı mıdır? Biraz korktum doğrusu.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 Update yaparken oluşuyor, güncellenirken herhangi bi sıkıntı olursa diye. İçin rahat olsun zararlı bi dosya değil silebilirsin.
Update yaparken oluşuyor, güncellenirken herhangi bi sıkıntı olursa diye. İçin rahat olsun zararlı bi dosya değil silebilirsin.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #3 efew0 dedi: $Winreagent adlı bir dosya ve içinde Scratch adlı bir dosya var. Ve içi boş nedir bu? Zararlı mıdır? Biraz korktum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Genellikle uygulama güncellemelerini ve verilerini Appdata'da Windows bu tür dizinlerin içine depolar yani korkmayın zararlı bir şey değil.
efew0 dedi: $Winreagent adlı bir dosya ve içinde Scratch adlı bir dosya var. Ve içi boş nedir bu? Zararlı mıdır? Biraz korktum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Genellikle uygulama güncellemelerini ve verilerini Appdata'da Windows bu tür dizinlerin içine depolar yani korkmayın zararlı bir şey değil.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 27 Ekim 2022 #4 Yamete Kudasai dedi: $Winreagent: Windows Update yaparken oluşturur, güncellemede bir sorun olursa kullanılan geçici dosyalardır. efstmpwp: PowerShell ya da Cipher kullandıysan oluşur. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaparken sorun olmaması için oluşuyor.
Yamete Kudasai dedi: $Winreagent: Windows Update yaparken oluşturur, güncellemede bir sorun olursa kullanılan geçici dosyalardır. efstmpwp: PowerShell ya da Cipher kullandıysan oluşur. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaparken sorun olmaması için oluşuyor.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Ekim 2022 #5 efew0 dedi: $Winreagent adlı bir dosya ve içinde Scratch adlı bir dosya var. Ve içi boş nedir bu? Zararlı mıdır? Biraz korktum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Windowsun gizli dosyaları sorun etmeyin hocam. windows 10'da böyle kapatılıyor 11 de kurcalayın bulursunuz. 11'de de bende böyleydi virüs olduğundan şüphelendim boşa merak etmeyin virüs değil çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Dosya Ekleri seks.png 156 KB · Görüntüleme: 395
efew0 dedi: $Winreagent adlı bir dosya ve içinde Scratch adlı bir dosya var. Ve içi boş nedir bu? Zararlı mıdır? Biraz korktum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Windowsun gizli dosyaları sorun etmeyin hocam. windows 10'da böyle kapatılıyor 11 de kurcalayın bulursunuz. 11'de de bende böyleydi virüs olduğundan şüphelendim boşa merak etmeyin virüs değil çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Ekim 2022 #6 EMİR37 dedi: Genellikle uygulama güncellemelerini ve verilerini Appdata'da Windows bu tür dizinlerin içine depolar yani korkmayın zararlı bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Singua dedi: Windowsun gizli dosyaları sorun etmeyin hocam. windows 10'da böyle kapatılıyor 11 de kurcalayın bulursunuz. 11'de de bende böyleydi virüs olduğundan şüphelendim boşa merak etmeyin virüs değil çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Glade dedi: Güncelleme yaparken sorun olmaması için oluşuyor. Genişletmek için tıkla... yukardaki arkadaşın silebilirsin demesine karşılık sildim bir sorun yaratır mı???
EMİR37 dedi: Genellikle uygulama güncellemelerini ve verilerini Appdata'da Windows bu tür dizinlerin içine depolar yani korkmayın zararlı bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Singua dedi: Windowsun gizli dosyaları sorun etmeyin hocam. windows 10'da böyle kapatılıyor 11 de kurcalayın bulursunuz. 11'de de bende böyleydi virüs olduğundan şüphelendim boşa merak etmeyin virüs değil çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Glade dedi: Güncelleme yaparken sorun olmaması için oluşuyor. Genişletmek için tıkla... yukardaki arkadaşın silebilirsin demesine karşılık sildim bir sorun yaratır mı???
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #7 efew0 dedi: yukardaki arkadaşın silebilirsin demesine karşılık sildim bir sorun yaratır mı??? Genişletmek için tıkla... bir şey olmaz windows yeniden dizin oluşturur merak etmeyin.
efew0 dedi: yukardaki arkadaşın silebilirsin demesine karşılık sildim bir sorun yaratır mı??? Genişletmek için tıkla... bir şey olmaz windows yeniden dizin oluşturur merak etmeyin.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Ekim 2022 #8 efew0 dedi: yukardaki arkadaşın silebilirsin demesine karşılık sildim bir sorun yaratır mı??? Genişletmek için tıkla... Anlık birşey olmadı ise yeniden başlatın dosya kendini yeniden oluşturur yüksek ihtimal hocam, dediğimi uygulayın o dosyalar gözükmez zaten.
efew0 dedi: yukardaki arkadaşın silebilirsin demesine karşılık sildim bir sorun yaratır mı??? Genişletmek için tıkla... Anlık birşey olmadı ise yeniden başlatın dosya kendini yeniden oluşturur yüksek ihtimal hocam, dediğimi uygulayın o dosyalar gözükmez zaten.
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Ekim 2022 #9 EMİR37 dedi: bir şey olmaz windows yeniden dizin oluşturur merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Singua dedi: Anlık birşey olmadı ise yeniden başlatın dosya kendini yeniden oluşturur yüksek ihtimal hocam, dediğimi uygulayın o dosyalar gözükmez zaten. Genişletmek için tıkla... şimdi baktım oluşturmamışda gerektiği zaman oluşturumu diyorunuz yanii
EMİR37 dedi: bir şey olmaz windows yeniden dizin oluşturur merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Singua dedi: Anlık birşey olmadı ise yeniden başlatın dosya kendini yeniden oluşturur yüksek ihtimal hocam, dediğimi uygulayın o dosyalar gözükmez zaten. Genişletmek için tıkla... şimdi baktım oluşturmamışda gerektiği zaman oluşturumu diyorunuz yanii
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #10 efew0 dedi: şimdi baktım oluşturmamışda gerektiği zaman oluşturumu diyorunuz yanii Genişletmek için tıkla... Hizmetler ve Programlar çalıştığı ve İhtiyaç duyduğu zaman tekrardan o dizini oluştururlar.
efew0 dedi: şimdi baktım oluşturmamışda gerektiği zaman oluşturumu diyorunuz yanii Genişletmek için tıkla... Hizmetler ve Programlar çalıştığı ve İhtiyaç duyduğu zaman tekrardan o dizini oluştururlar.