Botox Reis
Hectopat
Hocam dijital imza'da imzalayanın ismi bile var. 2008 tarihli.Virüs taraması yaptınız mı? Masaüstünde normalde böyle dosyalar olmaması lazım. Ayrıca sağ tıklayıp özellikler>ayrıntılar bölmesinden de yayıncılarına ve diğer bilgilere bakabilirsiniz.
Ben Brave tarayıcı indirmiştim, ondan olabiir mi? Şu an McAfee ile tam tarama yapılıyor.İnternette donanımlara erişmek için kullanılan bir kütüphane olduğu yazmakta. Masaüstünde çalıştırdığınız bir taşınabilir (portable) program buna sebep olmuş olabilir. Veya masaüstüne bir programda bir şeyi kaydederken de oluşmuş olabilir. Ayrıca bir fan kontrol yazılımından bile gelmiş olabilir.
Kısaca Kaspersky ve ESET ile bir virüs taraması yaptırın. Çünkü bu dosya bir sürü farklı yol ile gelmiş olabilir. Bir şey çıkmazsa kafanız rahat olsun.
Fan, RGB, CPU vb. gibi kullanımları yönettiği söyleniyor. Ancak 3. parti kötü yazılımlar da kötüye kullanabiliyormuş. CPU'yu yoruyor mu?Masaüstümde 2 dosya var, bu nedir?
O gösterdiğiniz yerde dijital imza bulunmuyor. Oraya isterse Microsoft bile yazabilir. Önceki sayfada var dijital imza. Ayrıca en son 2024'te değiştirilmiş. Kendi kendine mi masaüstüne geldiler ve ne zaman geldiler?Hocam dijital imza'da imzalayanın ismi bile var. 2008 tarihli.
G-Helper var hocam. Sıcaklık limitini açtığımda masaüstüne geliyor o dosyalar.Fan, RGB, CPU vb. gibi kullanımları yönettiği söyleniyor. Ancak 3. parti kötü yazılımlar da kötüye kullanabiliyormuş. CPU'yu yoruyor mu?
O gösterdiğiniz yerde dijital imza bulunmuyor. Oraya isterse Microsoft bile yazabilir. Önceki sayfada var dijital imza. Ayrıca en son 2024'te değiştirilmiş. Kendi kendine mi masaüstüne geldiler ve ne zaman geldiler?
Silince bir sorun olmaz diye zannediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.