Winsencryptocap güvenilir mi?

AlpM

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
SAPPHİRE RADEON RX 6700 10GB | İNTEL CORE i5 12400F | ASUS PRIME H610M-K D4 | CRUCİAL 1 TB M.2 SSD | XPG 8x2 GB DDR4 3200MHz RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar öncelikle. Bu siteyi ilk defa duydum. İçinde çoğu sitede olmayan coinler var. Güvenilir mi? Bilen birisi var mı?

Bende aynı şekilde merak ediyorum. Parayı çekmek için başka bir hesaba 9.925 tl göndermemi istiyorlar dolandırıcı olduğuna eminim ama kanıtlayamam

Bende aynı şekilde merak ediyorum. Parayı çekmek için başka bir hesaba 9.925 TL göndermemi istiyorlar dolandırıcı olduğuna eminim ama kanıtlayamam

Olmayabilir de aslında Telegram gruplarında görüyorum dekontlar yağıyor paraların yattığına dair ama bir yandan da saçma geliyor bir anda artması coinlerin.

Olmayabilir de aslında Telegram gruplarında görüyorum dekontlar yağıyor paraların yattığına dair ama bir yandan da saçma geliyor bir anda artması coinlerin.
Bu tür dolandırıcıların yaptığı klasik numara dekont işi basit paintten düzenle gönder gitsin. Aynı olay bazı bet sitelerinde de var. Adamlar sistemi kurmuş para kazanıyorsun paranı çekmek için eft istiyorlar aynı işlemi siteye para atarken istemiyorlar nedense yada dekont paylaşırken demiyorlar ki paranızı çekmek için eft üzerinden tekrar para atmanız lazım 3-5 ne koparırsak kardayız diye düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…