winserv.exe dosyasını kaldırma

emrktas

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyal’ler arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bir virüs bulaşmış durumda bilgisayarıma. ''(winserv.exe)'' uygulamasını durduramıyorum veya kaldıramıyorum. Bu yüzden sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Araştırdım fakat standart programlar önerilmiş onların dışında bir şey bulamadım veya ingilizcem yetmedi.
Nasıl bir yol izlemem gerekli ve önerdiğiniz programlar nelerdir? Şİmdiden teşekkür ederim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararlı olduğunu kim söylüyor? Zararlıda anti zararlı yazılımı kurulur bunu 2018 olmuş bilmiyor musunuz?
BitDefender uyarı veriyor bu dosyaya. Ve bazı yabancı forumlardan anladığım kadarıyla bitcoin madenciliğinde bilgisayarınızı kullanıyorlar gibi yazılar yazmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aşağıdaki yazılımları sırayla çalıştırın. Sorununuz muhtemelen çözülecektir.
1-Adwcleaner
2-MalwareBytes
3-Eset Online scanner.

İşlemleri yapmanıza rağmen sorun çözülmemişse veya başka sorunlarınız varsa yazın. Log yöntemi ile çözümde yardımcı olabilirim.

İyi günler.

Uyarının ekran görüntüsünü atar mısın ?
Uyarının ekran görüntüsünü almamıştım maalesef. Sorunu ise Windows 10'un sıfırlama ekranından bilgisayarı sıfırlayarak çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…