E erdinccetin57 Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #11 Hocam kmspico dosyalari Windows ve office orijinal yapmak icindi. Bunlari sildigimde Windows orjinalligi gider mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2015
Hocam kmspico dosyalari Windows ve office orijinal yapmak icindi. Bunlari sildigimde Windows orjinalligi gider mi ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Şubat 2015 #12 erdinccetin57 dedi: Bunlari sildigimde Windows orjinalligi gider mi ? Genişletmek için tıkla... Şuanlık gitmez ancak ilerde gider. Silinmesi gerekli, gerekli ise virüssüz olanını bulmanız lazım.
erdinccetin57 dedi: Bunlari sildigimde Windows orjinalligi gider mi ? Genişletmek için tıkla... Şuanlık gitmez ancak ilerde gider. Silinmesi gerekli, gerekli ise virüssüz olanını bulmanız lazım.
E erdinccetin57 Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #13 Hocam soylediklerinizin hepsini sildim ancak; C:\Users\erdinc\AppData\Local\Temp\ ve C:\Windows\Temp klasorunun icindeki bazi dosyalari silemedim. Bu dosyalar sorun yaratir mi acaba ? Ilginiz alakaniz icin yeniden tesekkur ederim. Saygılar. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2015
Hocam soylediklerinizin hepsini sildim ancak; C:\Users\erdinc\AppData\Local\Temp\ ve C:\Windows\Temp klasorunun icindeki bazi dosyalari silemedim. Bu dosyalar sorun yaratir mi acaba ? Ilginiz alakaniz icin yeniden tesekkur ederim. Saygılar.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Şubat 2015 #14 Dediklerimi silebilirsin sorun olmaz.