Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın düğmesine bastıktan sonra başlangıç yazıları geçiyor ve ekran siyah bir şekilde kalıyor. Sadece ekranın sol üst köşesinde bir çizgi yanıp sönüyor geri kalanında hiç bir şey yok. Ekranım böyle. Ben Windows'un zarar gördüğünü sanıyorum ve bunun düzelmesi için de format atmam gerekiyor. Ama dosyalarımı kurtarmam lazım. Bilgisayar açılmadığı için de kurtaramıyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Not: Bilgisayar açıldığında shift+F10 kombinasyonunu yapıtığımda alttaki resimde görüldüğü gibi karşıma mavi bir ekran çıkıyor ulaşabildiğim tek yer orası ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
Bir bilgisayar bulup Windows 10'u sitesinden ISO dosyası olarak indirip "Rufus" benzeri programlar ile USB belleğe yazdırmalısınız. Windows 10 Kurulum bu linkten inceleyebilirsiniz. Unutmayın harddiskinizi biçimlendirir iseniz tüm verileriniz geri getirilmesi zor bir şekilde silinecektir. Windows
Kurulum sırasında yükseltme(upgrade) yapacaksınız.
Bir bilgisayar bulup Windows 10'u sitesinden ISO dosyası olarak indirip "Rufus" benzeri programlar ile USB belleğe yazdırmalısınız. Windows 10 Kurulum bu linkten inceleyebilirsiniz. Unutmayın harddiskinizi biçimlendirir iseniz tüm verileriniz geri getirilmesi zor bir şekilde silinecektir.