P popu1er Hectopat Katılım 29 Ağustos 2013 Mesajlar 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Düzenleme 29 Ağustos 2013 #1 Ben USB ile atmak istiyorum. Microsoftun sitesinden 8.1'i indirdim. Recep bey'in önerdiği "WiNToBootic" indirdim ama iso dosyasını seçtiğimde şu tarz bir uyarı alıyorum .
Ben USB ile atmak istiyorum. Microsoftun sitesinden 8.1'i indirdim. Recep bey'in önerdiği "WiNToBootic" indirdim ama iso dosyasını seçtiğimde şu tarz bir uyarı alıyorum .
BerkGergin Hectopat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 165 Yer Istanbul Daha fazla Meslek Bilgisayar Muhendisi 29 Ağustos 2013 #2 Ultraisoyla yazdır sorunsuzca kurulum yapabilirsin.
P popu1er Hectopat Katılım 29 Ağustos 2013 Mesajlar 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Düzenleme 29 Ağustos 2013 #3 BerkGergin dedi: Ultraisoyla yazdır sorunsuzca kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten indirdiğim dosya iso yalnız..
BerkGergin dedi: Ultraisoyla yazdır sorunsuzca kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten indirdiğim dosya iso yalnız..
BerkGergin Hectopat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 165 Yer Istanbul Daha fazla Meslek Bilgisayar Muhendisi 29 Ağustos 2013 #4 "ULTRAISO" Programıyla yazdır diyorum ben.
P popu1er Hectopat Katılım 29 Ağustos 2013 Mesajlar 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Düzenleme 29 Ağustos 2013 #5 BerkGergin dedi: "ULTRAISO" Programıyla yazdır diyorum ben. Genişletmek için tıkla... Pardon daha önce kullanmadığım için çözemedim ultraiso ile usb'ye yazılıyor sanırım anlatım falan mevcutmu sitede.
BerkGergin dedi: "ULTRAISO" Programıyla yazdır diyorum ben. Genişletmek için tıkla... Pardon daha önce kullanmadığım için çözemedim ultraiso ile usb'ye yazılıyor sanırım anlatım falan mevcutmu sitede.
BerkGergin Hectopat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 165 Yer Istanbul Daha fazla Meslek Bilgisayar Muhendisi 29 Ağustos 2013 #6 Ultraisoya gir açılış işlemleri disk imajı yazdır o kadar. İlk isona tıkla indirdiğin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ağustos 2013 #7 Universal usb installer kullanın. Kullanımı sitede veya googleda ararsan bulursun.