11Pro Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Wiztree ile tarama yaptım ve fotoğrafta gördüğünüz gibi kırmızı ve mavi ile işaretlediğim garip dosyalar buldu. Bunlar nedir? Son düzenleme: 13 Ekim 2022
Wiztree ile tarama yaptım ve fotoğrafta gördüğünüz gibi kırmızı ve mavi ile işaretlediğim garip dosyalar buldu. Bunlar nedir?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Ekim 2022 #2 Forge uzantılarını genelde Ubisoft kullanıyor Anvil motorunun dosyaları.
11Pro Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #3 Shahdee dedi: Forge uzantılarını genelde Ubisoft kullanıyor Anvil motorunun dosyaları. Genişletmek için tıkla... Rainbow six siege ile alakası olabilirmi?
Shahdee dedi: Forge uzantılarını genelde Ubisoft kullanıyor Anvil motorunun dosyaları. Genişletmek için tıkla... Rainbow six siege ile alakası olabilirmi?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Ekim 2022 #4 11Pro dedi: Rainbow six siege ile alakası olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Evet, yüksek ihtimalle odur. Oyunun dosyalarına gidin .forge uzantılı dosyalar bulacaksınız. Ubisoft oyunlarının tümünde dosya yapısı aynıdır.
11Pro dedi: Rainbow six siege ile alakası olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Evet, yüksek ihtimalle odur. Oyunun dosyalarına gidin .forge uzantılı dosyalar bulacaksınız. Ubisoft oyunlarının tümünde dosya yapısı aynıdır.
11Pro Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #5 Shahdee dedi: Evet, yüksek ihtimalle odur. Oyunun dosyalarına gidin .forge uzantılı dosyalar bulacaksınız. Ubisoft oyunlarının tümünde dosya yapısı aynıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saolun.
Shahdee dedi: Evet, yüksek ihtimalle odur. Oyunun dosyalarına gidin .forge uzantılı dosyalar bulacaksınız. Ubisoft oyunlarının tümünde dosya yapısı aynıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saolun.