Rehber Winutil MicroWin nedir?

İlk attığım yükte (1,8 gb olan) kendim yapmıştım. Sonraki gün tekrar kurup revios yaptım defender de sildim 1,5 oldu. Dün de LTSC 2021'e geçtim üstüne revios yaptım 1 gb oldu. Elle yarım saat uğraşmaktansa revios gibi nimetten yararlanmayı daha pratik bulmaya başladım. Elle yaptığımda da edgeyi silmiştim, shutup oo'da önerilen ayarları yapmıştım, privacysexy'den recommended scripti çalıştırmıştım, search ve sysmain hizmetini kapatmıştım bir de animasyonları ve saydamlık efektlerini kapatmıştım.

Edge nasıl silinir? Seni de yordum sorularımla kusura bakma.

ve Sence ReviOS kurduktan sonra da winutil veya oo ayarları yapılmalı mı?

Edge nasıl silinir? Seni de yordum sorularımla kusura bakma.

ve Sence ReviOS kurduktan sonra da winutil veya oo ayarları yapılmalı mı?
Sorun değil

Edge silmek için şu kodları hepsini seç, kopyala yapıp powershell'i yönetici açarak yapıştırmıştım: https://gist.githubusercontent.com/ave9858/c3451d9f452389ac7607c99d45edecc6/raw/UninstallEdge.ps1

Revios kullanacaksanız artı olarak bir şey yapmaya bence gerek yok. Masaüstüne gelen revision tool aracına bakabilirsiniz ek olarak. Gizliliği arttırmak isterseniz privacysexy'nin recommended scripti yine iş görür. Hem biraz daha hafifletir.

Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…