Winutil sonrası sistem geri yükleme nasıl yapılır?

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8GB x2
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 SNV2S/500G 500GB
Ekran kartı
Gigabyte RTX 3060 Eagle 12G
Anakart
Gigabyte H510M S2H V3
İşlemci
Intel Core i5-11400F
Merhaba,

Daha önce izlediğim bir rehber sonucunda WinUtil scriptini kullanarak, videodaki ayarları kendime uyarlayıp "Run Tweaks" seçeneğine bastım ve işlemleri gerçekleştirdim. İşlemler öncesinde sistem geri yükleme noktası oluşturulmuştu. Ancak, tweaks işlemlerinden sonra masaüstündeki kısayollarım, müziklerim, fotoğraflarım ve diğer dosyalarım silindi.

Bu durumun ardından sistem geri yükleme ile tweaks öncesine döndüm, ancak silinen dosyalarım geri gelmedi. Ayrıca, bazı Windows Store uygulamaları da silinmişti ve onlar da geri yüklenmedi. 36 saat önce format atmış ve formattan sonra sistem yedeği almıştım. Bu yedeğe de dönmeme rağmen masaüstü dosyalarım ve Windows Store uygulamalarım geri gelmedi.

Store uygulamalarını tekrar yüklemek mümkün ancak müziklerim ve fotoğraflarımın yedeği yoktu. Sistem geri yükleme işe yaramadığına göre dosyalarımı nasıl geri getirebilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce format attım temiz kurulum üzerine ilk defa çalıştırdım, bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ben de ilk defa denedim ama hiç anlamadım. Mesela test etmek için iki farklı NVIDIA sürücüsü indirmiştim EXE olarak birisini silmiş birisini silmemiş, neye dayanarak hiçbir fikrim yok. EaseUS indirdim; 2 GB veri kurtarmama izin veriyor ücretsiz denemede, kurtaracağım dosyalar 1.87 GB ama lisans etkinleştirmemi istiyor yarısından sonrasını kurtarmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…