Winwos 8.1 internet sorunu

• Konuyu başlatan Eien
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.610

Eien

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, windows 8.1'de şöyle bi problem var 20 mpbs internet hızım olmasına rağmen hiç bir tarayıcıda internette doğru düzgün dolaşamıyorum, videolar donuyor kendi kendine kapanıyor internet sayfası yarım yamalak açılıyor hatta web sayfasındaki bazı jpeg fotoğraflar bile kırık gözüküyor, işkence çekiyorum yardım edin.

Not: flash player vs eklentilerin hepsi güncel dns önbelliğede temiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı tarayıcılar ile deneyiniz. Chrome, Firefox, opera vs. Olmaz ise modem'i kapatıp fişini çekin 5 dakika kadar bekleyip fişi takıp yeniden açın, düzelebilir.

Zaten hiç bir tarayıcıda olmadığını yazdım. Yukarıda dostum opera yandex chrome mozilla vs, ve modeme reset atmaktan ben yoruldum olmuyor. Hiç bir şey.

Modem arızalı olabilir, hattınız desteklemediği halde 20 mbps bağlantı yapılmış olabilir. Benim hattım 8 mbps desteklediği halde bana 16 mbps bağlantı yapmışlardı internete çıkamıyordum. Müşteri hizmetlerini arayın, onlardan kaynaklı bir sorun yoksa arkadaşınızın modemi ile deneyin, farklı modem ile bağlanırsa yenisini alırsınız veya garantisi varsa servise gönderirsiniz.

Modem 100mpb e kadar servis sağlıyor ve internetim fiber alt yapısı falan her şey var yani. Bir kaç yerde dns ile alakalı olduğunu görmüştüm ama tam açıklama falan da yoktu.

Evet otomatikte ayrıca hotspot shield ile bağlantı deniyorum ama aynı sorun devam ediyor ve kasmaya başlıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı