wiptek G41-M 775 Intel Xeon E5450 Uyumu

SunRise

Centipat
Merhabalar arkadaşlar elimde Wiptek G41-M 775 pin anakart bulunuyor benimle sorum şu ben bu anakarta Intel Xeon E5450 işlemci takabilir miyim veya takabileceğim en üst seviye işlemci ve ekran kartı nedir? Oyandığım oyunlar;
(Metin 2, ETS 2, GTA 5) 720P de en iyi performansı alabileceğim parçalar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
E5450 ile uyumludur. Gigabyte G41 modeliyle kullanan gördüm Youtube videolarında.

Bu videoda GTX 1050 ile E5450 kullanılmış ve sıkıntı görmedim ben. Evet işlemci kullanımı neredeyse hiçbir oyunda düşmüyor ama ekran kartını birkaç oyun dışında besliyor. Ekran kartı kullanımı 3-4 oyun dışında hep %90 üstünde. Ama OC yapman lazım stok haliyle darboğaz yapar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Marka olarak pek sağlam anakart olduğu söylenemez. Xeon işlemci takınca modlanmış BİOS’da atmanız gerekecek ve bu anakart için modlanmış BİOS dosyası bulamadım. Anakartın kendi BİOS dosyasını indirip Xeon microcode’ları ekleyebilirsiniz ki buda biraz riskli bir işlem. Ufak bir hatanızda BİOS’u uçurabilirsiniz. Kısacası bu anakarta Xeon işlemci takmanızı tavsiye etmem. Bütçenize göre Quad 9400, Q9550 ve Q9650 tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı