Wirecast record basınca "OMP" hatası veriyor

mtchannel

Hectopat
Merhabalar. Wirecast programını satın aldım. Ancak bir hata var'ki kurtulamadım.
Hata penceresinin fotoğrafını çektim ve sizler ile paylaşıyorum.
Hatayı hangi durumda aldığımı belirteyim.
Programdaki tüm kayıt ayarları ıvır zıvır tüm ayarlar yapıldıktan sonra record tuşuna basıldığı andan görseldeki hata meydana geliyor. Ancak program çalışıyor ve kayıt etmeye devam ediyor kısaca programı kullanmaya devam edebiliyorsunuz sorun olmuyor aslında. Ama tabii insanın sinirini bozuyor ve internette araştırmalarım üzeri koca internette sadece bir kişi yaşamış bu sorunu ve en son çözüm olarak aşağıda yazdıklarımı yap demişler sonrada düzeldiğini söylüyor problemi yaşayan kişi. Ancak aynı işlemleri bende denedim ama maalesef sorunum çözülmedi. Sorunu Firma'ya bildirdim dönen olmadı maalesef daha. Bu programı kullanan böyle bir sorun ile karşılaşan olduysa lütfen yardımcı olursa sevinirim. Bu şekilde kullanabilirim ama dediğim gibi insanın siniri bozuluyor.

Yapılan işlemler.
1-) Bilgisayarım tamamen komple sildik. Sadece Windows 10 yüklü (lisans orijinal) (2004 - 19041.508) (farklı sürümler denendi.--LTSB-LTSC-1903-1909 ancak Windows sürümü ile alakası yok anlaşılan)
2-) NetFramework tüm versiyonları kurulu.
3-) Visual C++ tüm versiyonları kurulu.
4-) tüm Windows Update'ler yapılı.

Yukarıdaki yazdıklarım dışında hiçbir program yüklü değil şu anda bilgisayarımda. Bomboş PC kısacası. Bu kasayı yayın ve kayıt için topladım. Donanım ile ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum çünkü hem AMD hem NVIDIA ekran kartları ile test etti yeni model aynı sorunu verdi. Kısacası donanım ile ilgili değil ondan eminim.

Evet arkadaşlar şayet böyle bir sorun ile karşılaşan varsa yardım ederse çok memnun olurum. Bir yandan firmadan haber bekliyorum eğer cevap gelir ve sorunum düzelirse Buraya'da çözümü eklerim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı