Wireless Adapter Tavsiyesi

• Konuyu başlatan AAK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.916

AAK

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Alt komşum sağolsun internetini bizimle paylaşabileceğini söyledi ve ne kadar sevindim anlatamam. :D
Bilgisayarın bulunduğu odanın karşısındaki odada Galaxy S3 cihazıyla Wireless sinyalini full olarak alabiliyorum, sizden bir Usb Adapter tavsiyesi almak istiyorum. Elli Tl bütçe ayırabildim. Bir de Usb girişine takabileceğim bir uzatma kablosu var mıdır sizce? Eğer böyle bir kablo varsa yan odaya takmak istiyorum da adaptörü. :D

Performans olarak ne kadar kayıp yaşatır sence bu olay bana? Internet hızı 8 Mbps, arada iki duvar ve bir alt katın duvarı olduğunu düşünürsek üç duvar var.

Selam , Yeni konu acmak istemedim. Wireless Adapter almayi dusunuyorum ,bendeki usb Wireless malesef bozuldu. Bu bozulan ikinci adaptor. Bulundugum yerde cok fazla cesit bulma imkanim yok. Hal boyleyken aklima PCE Wiraless kartlardan almak geldi. Cekim ve calisma performansi usb'den daha iyi mi olur sizce, buldugum kartin antenide 2 dbi, usb'de okadar ceker diye dusunuyorum ama kart daha saglikli mi olur ?
Almayi dusundugum usb - TP-LINK TL-WN722N Wireless USB Adapter
kartli olan ise "TRENDnet (SGIA0002)TEW-423PI IEEE 802.11b/g 32bit PCI2.2 Wireless Adapter Up to 54Mbps Wireless Data" budur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı