Bilgisayar toplarken Wireless USB adaptör seçeneğini gördüm. İnternete Wi-Fi ile bağlanacağım. Soru şu, cidden gözle görülür bir fark var mı? Alırsam hangi modeli (İtopya'dan) önerirsiniz? Teşekkürler.
Bilgisayar toplarken Wireless USB adaptör seçeneğini gördüm. İnternete Wi-Fi ile bağlanacağım. Soru şu, cidden gözle görülür bir fark var mı? Alırsam hangi modeli (İtopya'dan) önerirsiniz? Teşekkürler.
Gerek yok ama hiçbir fark yok ben size diyeyim ama yine de kabloyla bağlarsanir daha iyi olur ben adaptörü kullanıyorum kabloyla hiçbir farkı yok ama yine de gerek aletin hassaslığı gerek şifre vs uğraşmazsınız kabloyla ama bir fark yok.
Wifi adaptörler ısıdan çok etkileniyor.
İşlemci ve anakart soğutması ne kadar iyi olursa adaptör de o kadar uzun dayanıyor. Anakart ve işlemci sıcak çalışıyorsa sık sık kopmalar yaşanıyor.
Bir de adaptörün kendi sitesinden yönetim paneli sunan yazılımını edinip kurmak lazım.
Modeminizde dual band desteği varsa adaptörünüzün de dual band desteği olmasını öneririm.
Çok para vermenize gerek yok. Aztech'in dual bandlı şu modeli işinizi görür: Aztech Wl582 Usb Wıreless-n Adaptör 300 Mbps - n11.com
Bu cihaza Realtek RTL8192DU sürücü/yazılımını indirip kurunca çok güzel çalışıyor.