lavanta Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 973 Çözümler 3 Yer Ankara 7 Nisan 2021 #11 Konu sahibi değilim ancak merak ettim bu adaptörler Linux'ta çalışır mı? Ben de adaptör arayışındayım.
Konu sahibi değilim ancak merak ettim bu adaptörler Linux'ta çalışır mı? Ben de adaptör arayışındayım.
fuatakbas Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 529 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #12 lavanta dedi: Konu sahibi değilim ancak merak ettim bu adaptörler Linux'ta çalışır mı? Ben de adaptör arayışındayım. Genişletmek için tıkla... Sitesinde driverı var.
lavanta dedi: Konu sahibi değilim ancak merak ettim bu adaptörler Linux'ta çalışır mı? Ben de adaptör arayışındayım. Genişletmek için tıkla... Sitesinde driverı var.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.148 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #13 BerxY dedi: https://www.hepsiburada.com/tp-link...-wps-usb-adaptor-p-BD97008?magaza=Hepsiburada Bütçesini aştığı için onu önermek istemedim. Genişletmek için tıkla... 2.4 indirme hızım var, bunu alınca kaç olur veya 14 ping alıyorum diyelim kaça çıkar?
BerxY dedi: https://www.hepsiburada.com/tp-link...-wps-usb-adaptor-p-BD97008?magaza=Hepsiburada Bütçesini aştığı için onu önermek istemedim. Genişletmek için tıkla... 2.4 indirme hızım var, bunu alınca kaç olur veya 14 ping alıyorum diyelim kaça çıkar?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 7 Nisan 2021 #14 Enes_Tiryaki dedi: 2.4 indirme hızım var, bunu alınca kaç olur veya 14 ping alıyorum diyelim kaça çıkar? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için kesin yorum yapmayacağım. Eğer modem ile aranızdaki mesafe çok fazla değilse pinginiz birkaç Ms artabilir ama indirme hızlarında büyük bir değişim olmaz.
Enes_Tiryaki dedi: 2.4 indirme hızım var, bunu alınca kaç olur veya 14 ping alıyorum diyelim kaça çıkar? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için kesin yorum yapmayacağım. Eğer modem ile aranızdaki mesafe çok fazla değilse pinginiz birkaç Ms artabilir ama indirme hızlarında büyük bir değişim olmaz.