Oriena Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 67 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #1 Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz?
Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 Bunu kullanıyorum, memnunum. TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 358,44 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Bunu kullanıyorum, memnunum. TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 358,44 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #3 Oriena dedi: Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben TP-Link 722 wm diye bir model aldım. 35 Mbps internet 4 metre uzaktan 250 kbps çekiyordu. Yorumlara güvenme kablo çek daha garanti.
Oriena dedi: Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben TP-Link 722 wm diye bir model aldım. 35 Mbps internet 4 metre uzaktan 250 kbps çekiyordu. Yorumlara güvenme kablo çek daha garanti.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 smithblacksmith dedi: Ben TP-Link 722 wm diye bir model aldım. 35 Mbps internet 4 metre uzaktan 250 kbps çekiyordu. Yorumlara güvenme kablo çek daha garanti. Genişletmek için tıkla... Google'da arattım, benim attığım ürün çıkıyor. Ne gibi bir sıkıntısı var ve hangi versiyon? Sitesinden güncel sürücüyü indirdiniz mi?
smithblacksmith dedi: Ben TP-Link 722 wm diye bir model aldım. 35 Mbps internet 4 metre uzaktan 250 kbps çekiyordu. Yorumlara güvenme kablo çek daha garanti. Genişletmek için tıkla... Google'da arattım, benim attığım ürün çıkıyor. Ne gibi bir sıkıntısı var ve hangi versiyon? Sitesinden güncel sürücüyü indirdiniz mi?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 13 Şubat 2021 #5 smithblacksmith dedi: Ben TP-Link 722 wm diye bir model aldım. 35 Mbps internet 4 metre uzaktan 250 kbps çekiyordu. Yorumlara güvenme kablo çek daha garanti. Genişletmek için tıkla... Kanalını ayarlamadığın için ürüne laf etmen pek mantıklı gelmedi doğrusu.
smithblacksmith dedi: Ben TP-Link 722 wm diye bir model aldım. 35 Mbps internet 4 metre uzaktan 250 kbps çekiyordu. Yorumlara güvenme kablo çek daha garanti. Genişletmek için tıkla... Kanalını ayarlamadığın için ürüne laf etmen pek mantıklı gelmedi doğrusu.
Diabolsky Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #6 Oriena dedi: Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Almışken dual band destekli adaptör al daha iyi olur. Archer T2U Plus
Oriena dedi: Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Almışken dual band destekli adaptör al daha iyi olur. Archer T2U Plus
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 13 Şubat 2021 #7 Oriena dedi: Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modeminde AC desteği yoksa adaptör işe yaramaz modemden bilgisayara CAT 6 kablo bağla.
Oriena dedi: Merhaba, yeni bir PC topladım ve anakartın Wireless desteği yok, bana Wireless adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modeminde AC desteği yoksa adaptör işe yaramaz modemden bilgisayara CAT 6 kablo bağla.
Oriena Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 67 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #8 AirJET dedi: Modeminde AC desteği yoksa adaptör işe yaramaz modemden bilgisayara CAT 6 kablo bağla. Genişletmek için tıkla... Eski PC'mde kullanıyordum sorunsuz ama kuzenime hediye ettim onunla gitti.
AirJET dedi: Modeminde AC desteği yoksa adaptör işe yaramaz modemden bilgisayara CAT 6 kablo bağla. Genişletmek için tıkla... Eski PC'mde kullanıyordum sorunsuz ama kuzenime hediye ettim onunla gitti.
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #9 Görkem Umut dedi: Kanalını ayarlamadığın için ürüne laf etmen pek mantıklı gelmedi doğrusu. Genişletmek için tıkla... Kanalı nasıl ayarlanıyor?
Görkem Umut dedi: Kanalını ayarlamadığın için ürüne laf etmen pek mantıklı gelmedi doğrusu. Genişletmek için tıkla... Kanalı nasıl ayarlanıyor?
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #10 smithblacksmith dedi: Kanalı nasıl ayarlanıyor? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden Wi-Fi Kanal'ını ayarlayabilirsiniz.
smithblacksmith dedi: Kanalı nasıl ayarlanıyor? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden Wi-Fi Kanal'ını ayarlayabilirsiniz.