Wireless adaptör tavsiyesi

ALTINOK

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, tavsiye edebileceğiniz bir ağ adaptörü var mıdır? Modem kasanın hemen yanında çok yakın yani 1 metre yoktur arasında. İnternetim 100 Mbps 5 upload alıyor. Çok pahalı bir şey istemiyorum maksimum bütçem 150TL. Aslında Ethernet kablosuyla bağlanıyordum ama port girişinde sorun oldu bende Wireless geçeyim dedim bir de şeyi merak ediyorum Valorant CS:GO gibi FPS oyunlarında ping sorunu yaşar mıyım Wireless kullanırsam? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende alacağım kesinlikle Wi-Fi 6 destekli alalım Türkiye de çok pahalılar AliExpress'te falan donanımına antenine göre 200 liraya bulunabiliyor.

Selamünaleyküm, tavsiye edebileceğiniz bir ağ adaptörü var mıdır? Modem kasanın hemen yanında çok yakın yani 1 metre yoktur arasında. İnternetim 100 Mbps 5 upload alıyor. Çok pahalı bir şey istemiyorum maksimum bütçem 150TL. Aslında Ethernet kablosuyla bağlanıyordum ama port girişinde sorun oldu bende Wireless geçeyim dedim bir de şeyi merak ediyorum Valorant CS:GO gibi FPS oyunlarında ping sorunu yaşar mıyım Wireless kullanırsam? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

Kablolu her zaman iyidir Ethernet'te sorun olduysa bir tane Ethernet kartı alıp kullanın o mesafeden Wi-Fi kullanmanız mantıksız.

Ethernet kullanırsan daha az ping alırsın ve daha fazla hız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı