Loftydeimos Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #1 Merhaba, laptop Wireless'im bozuldu. USB Wireless adaptör bakıyorum ama çok anlamadığım için buraya yazıyorum. Modem ile arada 1 duvar var ve oyunlar için düşük ping istiyorum. Teşekkürler. Aygıt yöneticisinden USB'leri (uyumluluk için) fotoğrafla ekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2022
Merhaba, laptop Wireless'im bozuldu. USB Wireless adaptör bakıyorum ama çok anlamadığım için buraya yazıyorum. Modem ile arada 1 duvar var ve oyunlar için düşük ping istiyorum. Teşekkürler. Aygıt yöneticisinden USB'leri (uyumluluk için) fotoğrafla ekledim.
donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 395 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #2 intel ax 201 laptopunuz destekliyorsa eğer böyle bir şey düşünebilirsiniz. Aynısı benim laptopta var gayet iyi.
intel ax 201 laptopunuz destekliyorsa eğer böyle bir şey düşünebilirsiniz. Aynısı benim laptopta var gayet iyi.
Belgarath Kilopat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Masaüstünde kullanılır mı?