Wireless adaptörü yüksek ping sorunu

Polaris13

Kilopat
HP Pavilion 15 serisi kullanıcısıyım, bilgisayarı kullandığım andan beri düzenli olarak ms çalkalanmaları oluyor. Online oyun oynarken sabit 30 ms alırken aniden bu ping değeri 200-2500'lere kadar fırlayabiliyor. İlk başta sorunun modemden olduğunu düşünüp diğer bilgisayarlardan aynı internete bağlanıp online oyun oynamayı denedim. Ping değerleri benim kendi bilgisayarımda aldığımın aksine sabit olarak 30 ms görünüyordu. Sadece benim bilgisayarımda bu çalkalanmayı yaşıyorum. İnternet sağlayıcısı ile görüştüm bana resim atmamı istediler, onaracağız dediler ama bir değişim olmadı. Sorun Wi-Fi adaptöründe olabilir mi?

Merhaba, diğer bilgisayarlar kablo ile modeme bağlıysa bu yüzden dalgalanma yaşamıyor olabilirler. Öte yandan eğer onlar da kablosuz olarak bağlanıyorsa ve sorun yaşamıyorsa büyük ihtimal sıkıntı senin bilgisayarının kablosuz ağ kartındadır.

Wi-Fi adaptörünün driverını güncellemelisiniz bence.

Wireless adaptörüm Ralink RT3290 driver güncellemeyi deniyorum sadece Windows 8 ve Windows 8.1 için var onları kurmayı deneyince kurmuyor gibi.

Windows 10 otomatik algılıyordur o zaman. Gerek kalmadı güncellemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…