aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #1 Öncelikle merhaba, Niresh os x 10.9 kurmak istiyorum. Ancak wireless adaptörüm uyumlumu bilmiyorum. Model: TP-Link TL - WN-7200ND Driverini aradım ancak bulamadım,şimdiden teşekkürler. (Hatam varsa affola imlayla pek aram yok.)
Öncelikle merhaba, Niresh os x 10.9 kurmak istiyorum. Ancak wireless adaptörüm uyumlumu bilmiyorum. Model: TP-Link TL - WN-7200ND Driverini aradım ancak bulamadım,şimdiden teşekkürler. (Hatam varsa affola imlayla pek aram yok.)
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #2 "...Windows 2000 / XP / Vista / 7 desteği" diye belirtilmiş sitesinde.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Eylül 2014 #3 Sanırım uyumlu. Bi kurulum yapın. Niresh sürücüsünü yükleyecek yüksek ihtimalle.
aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #4 Erkan Çevik dedi: "...Windows 2000 / XP / Vista / 7 desteği" diye belirtilmiş sitesinde. Genişletmek için tıkla... Bende gördüm onu ancak belki bulunabilir diye düşündüm. MF dedi: Sanırım uyumlu. Bi kurulum yapın. Niresh sürücüsünü yükleyecek yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman bi deniyeyim.
Erkan Çevik dedi: "...Windows 2000 / XP / Vista / 7 desteği" diye belirtilmiş sitesinde. Genişletmek için tıkla... Bende gördüm onu ancak belki bulunabilir diye düşündüm. MF dedi: Sanırım uyumlu. Bi kurulum yapın. Niresh sürücüsünü yükleyecek yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman bi deniyeyim.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #5 Kendi sitesinden dışarıya çıkıp biraz daha araştırma yaptım ve kullananları gördüm.
aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #6 Erkan Çevik dedi: Kendi sitesinden dışarıya çıkıp biraz daha araştırma yaptım ve kullananları gördüm. Genişletmek için tıkla... Niresh driverlerini otomatik yüklemezse bulabilirmiyim peki ?
Erkan Çevik dedi: Kendi sitesinden dışarıya çıkıp biraz daha araştırma yaptım ve kullananları gördüm. Genişletmek için tıkla... Niresh driverlerini otomatik yüklemezse bulabilirmiyim peki ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #7 Buraya yazarsanız yardımcı oluruz.
aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #8 Erkan Çevik dedi: Buraya yazarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Peki ilginiz için tekrar teşekkürler.
Erkan Çevik dedi: Buraya yazarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Peki ilginiz için tekrar teşekkürler.