Wireless Alıcı Driver Sorunu

Fides

Kilopat
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim kullandığım Wireless alıcı TL-WN722N. Performans olarak gayet memnunum fakat, sürücüsünü güncellemek için donanım kimliğinden aratıyorum. Ardından aygıt yöneticisinden driveri seçip indiriyorum ve internetin üzerinde çarpı işareti gösteriyor. Mecburen bir önceki sürüme dönmek zorunda kalıyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Bu da cihazın donanım kimliği;
USB\VID_2357&PID_010C
USB\VID_2357&PID_010C&REV_0000

için İndir TL-WN722N | TP-Link Türkiye
Bu linkten sürücüyü indirin ve kurun. Ekstra olarak o adaptörü ben kullandım 4 sene driver güncellemeye gerek yok. Windows 10 kullanıcı iseniz bundan kaynaklı bir durumdur bilginize.

Bu verdiğiniz 2016'dan kalma çok eski.
Yayın Tarihi: 2018-08-20. yazıyor ama yine de siz bilirsiniz. Kendim kullandığım için söyledim ve bunu attım.

Yayın Tarihi: 2018-08-20. yazıyor ama yine de siz bilirsiniz. Kendim kullandığım için söyledim ve bunu attım.
@Ewh09 dediğiniz sürücü indirdim 2018-08-20. olanı fakat aygıt yöneticisinde sürücü tarihi: 6.09.2016 yazıyor bir bilginiz varmıdır?

Siz nasıl bunu kullanıyorsunuz? Ben indirdiğim zaman 2016'lık sürüm yazıyordu. Ama indirirken 2018..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…