Wireless Anlık Ping Yükselme Sorunu

spaceX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben internete kablosuz şekilde laptoptan bağlanıyorum. Laptopum oyuncu laptopu. Intel 8260 AC Wireless çipi var. CS:GO olsun LOL olsun butün fps oyunlarında dakikada bir ping bir anda 200-300'e çıkıyor ve 3-4 sn içerisinde eski haline dönüyor. 2 farklı modemde denedim ikisinde de aynı hatayı aldım. Aşırı sinir bozucu bir durum lütfen yardım edin. (Wifi bantlarını değiştirmeyi denedim kanalları da değiştirdim. Ama sonuç değişmedi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows arka plan indirmelerini durdurun. Arka planda facebook, youtube benzeri siteler açıksa kapatın. Ağınızda o sırada sizden başkası giriyor mu bakın. Denemeleri yaparken modemi yanınıza alın yan odadan denemeyin. İnternet monitörü varsa oradan o sürelerde hangi uygulama yada hizmetin internet kullandığına bakın. Olmadı formatlayıp öyle deneyin.

Hocam internet monitörü derken?

Ayrıca ekstra olarak bir şey denedim. Ağda birisi olunca internete girmedği sürece bir şey olmuyor. Ama youtube gibi bir programa girince anında pingim 200 lere çıkıyor ve eski haline geliyor. Yani sorunum ağa biri bağlanınca pingin artması değil. Pingin aniden artıp eski haline dönmesi. Yoksa pingle bir derdim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…