Wireless, aydınlatmalı klavye önerisi

Bütçe
15000

Shellot

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni taşındığım yerde bilgisayar ile oturduğum yer arasındaki mesafe sebebiyle kablosuz bir klavye arayışına çıktım. Fiyat olarak çok bir aralığım yok, kaliteli olsun işini iyi yapsın yeterli.

Aradığım özellikler şu şekilde:

1- Wireless olsun, Dongle'ı olsa güzel olur.
2- Tuşların arkadan aydınlatması olsun, oda karanlıkken hangi tuşa bastığımı görebileyim.
3- Türkçe Q olursa güzel olur.
4- Hall effect olursa güzel olur(Mechanic de olur)
5- layout çok küçük olmasın, numpad pek gerekli değil ama geri kalan şeyler olmalı (F1, F2 vb) ve sıkışık olmamalı.
6- Ses kontrolü için bir knobu olursa hoş olur.
7- Görece daha bilindik bir marka olursa daha iyi olur ama şart değil.

Bu özelliklerde bir klavye baktığımda Keychron Q1 He'yi buldum, ancak onun da klavye tuşları ışık geçirmediği için karanlıkta kullanması zor olur gibi geliyor.

Önerileriniz varsa açığım, teşekkürler.

Çok tryhard bir oyuncu değilseniz manyetik switch alıp konfordan feragat etmenin bir gideri yok.
Bence bu işinizi görecektir;
Bu ürüne de bakabilirsiniz;

Şu anda kullandığım kablolu klavye he, He'ler daha mı konforsuz oluyor mekaniklere göre? Kullanırken dikkatimi çekmemişti. Öyleyse eğer mekanik daha uygun olur evet, oyun odaklı kullanacak olsam da espor gibi bir niyetim yok.

Hissiyat olarak mekanikler daha iyi, özellikle aynı fiyat bandındaki manyetik ve mekanik iki klavyeyi yan yana koyup test ederseniz mekaniğin verdiği hissiyat ağır basıyor.
W75 ile Mchose z75s'de durumlar bu şekildeydi.

Hissiyat olarak mekanikler daha iyi, özellikle aynı fiyat bandındaki manyetik ve mekanik iki klavyeyi yan yana koyup test ederseniz mekaniğin verdiği hissiyat ağır basıyor.
W75 ile MCHOSE Z75S'de durumlar bu şekildeydi.

Bu klavye nasıl hocam peki bir fikriniz var mı? ASUS Rog Strix Scope II 96 WL/NX Snow/ABS/TR Q TÃRKÃE Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi elektrobutik/laptopfirsati.com Stoktan Aynı Gün Kargo / Resmi Dist. Garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…