PS4 koluna sahibim ilk kez denediğimde adamakıllı bağlandı sonrasasında bağlan dediğimde eşleştirilmiş yazısını görüyorum. Ben kol için DS4 kullanıyorum.
Oraya 1 saniyeliğine geliyor ve gidiyor sonra aygıt kurulumunuz için tıklayın diyor. Aynı hatayı alıp duruyorum.
PS4 koluna sahibim ilk kez denediğimde adamakıllı bağlandı sonrasasında bağlan dediğimde eşleştirilmiş yazısını görüyorum. Ben kol için DS4 kullanıyorum.
Oraya 1 saniyeliğine geliyor ve gidiyor sonra aygıt kurulumunuz için tıklayın diyor. Aynı hatayı alıp duruyorum.
diyorum bağlandı diyor 1-2 saniye sonra kendiliğinden geri bağlantı kayboluyor kol pc ye kabloyla bağlanıyor bağlanmıyor değil şarjıda var sıfırladımda ama bluetoothla bağlanmıyor ve tüm drıverlarımda güncel durumda kendi kendisine bluetooth bağlantısını kaybediyor yani
Diyorum bağlandı diyor 1-2 saniye sonra kendiliğinden geri bağlantı kayboluyor kol PC'ye kabloyla bağlanıyor bağlanmıyor değil şarjıda var sıfırladımda ama Bluetooth'la bağlanmıyor ve tüm drıverlarımda güncel durumda kendi kendisine Bluetooth bağlantısını kaybediyor yani.