Wireless Driver nasıl indirilir?

Hocam bu programı yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı dahi yaşamadım yanlış driver falan da indirmedi ancak dediğniz gibi olsun. Öneriyi kaldırdım.

Hocam ben bir aralar bu programa çok inanıyordum her şeyini kullanıyordum ilk bir IObit indirmiştim sonra içindeki reklamlar ile beğendiğim tüm IObit programlarını indirdim ve öyle inanıyordum ki Smart defrag bile kullanmıştım ama sonra anladığımda hepsini sildim @Murat5038 hocam söylemişti.
Ve diğer driver güncelleme programları da aynı hepsi genelde yanlış sürücüyü indiriyor.

hocam peki tüm bu IObit uygulamalarının yaptığı (defrag,driver güncelleme ve temizlik) işleri "doğru" yapan program var mı önerebileceğiniz?

Hocam peki tüm bu IObit uygulamalarının yaptığı (defrag, driver güncelleme ve temizlik) işleri "doğru" yapan program var mı önerebileceğiniz?

Defrag için Windows sürücü birleştirme
Driver için hiçbir şey çünkü hiçbiri doğru driverı indiremiyor.
Temizlik CCleaner.

Defrag için Windows sürücü birleştirme
Driver için hiçbir şey çünkü hiçbiri doğru driverı indiremiyor.
Temizlik CCleaner.
Ben CClearner da önermiyorum Avast altyapısında.
Ve sistem dosyası silebiliyor, arkadaşımın başına geldi.

Ben cclearner da önermiyorum Avast altyapısında.
Ve sistem dosyası silebiliyor, arkadaşımın başına geldi.

Ben zaten genelde temizliği elle yapıyorum temp ve %temp% yi temizliyorum program files ve program dosyaları X86 ve appdata da sildiğim şeylerin kalıntısını siliyorum CCleaner sadece kayıt defteri için kullanıyorum ama önce yedekliyorum sonra temizliyorum ve yedeği bir sonraki yeniden başlatmaya kadar silmiyorum.

Dediğim gibi hocam pek tekin değil ek olarak veri satıyor.
Şu konuya bakın:

Zaten silmiştim birkaç hafta önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…