- Makaleler
- 9
Wireless ve BT olursa daha iyi olur. M916 Pro'ya bakmıştım. Sizce nasıl? Bütçe o kadar.
Bütçe ne kadar hocam.
2000-2500 arası.Bütçe ne kadar hocam
Yurdışından alacağım için bütçe veremiyorum.
Orta halli bir mouse arıyorum. M916 Pro bakıyorum, o civarlarda bir şey istiyorum.
2000-2500 arası.
Biraz daha ucuza ne önerirsin hocam? Belirlediğim bir site yok.Ne tarz sitelerden satın almayı planlıyorsunuz hocam yurt dışından demişsiniz ama bu modeli önerebilirim tekrardan stoklara girmiş.
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Biraz daha ucuza ne önerirsin hocam? Belirlediğim bir site yok.
Bunu da önerebilirim hocam ama bence mad r daha iyi bir tercih.![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
alınabilir hocamHocam M916 Pro nasıl? Rekabetçi oyunlar oynamadigim icin sıkıntı olmaz zaten.
M3s pro alınır mı diyorsunuz? Bt ile kaç hz çalışıyor?alınabilir hocam
M3s Pro alınır mı? Diyorsunuz? BT ile kaç Hz çalışıyor?
@Bedirhn93 hocam güzel fiyata Aerox 3 2022 buldum, alınır mı sizce? Mac ile de uyumlu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.