Aktif olarak oyun oynayan ve dizi film izleyen birisiyim laptop kullanıcısiyim.
Kablolu oyuncu kulakliklarindan sıkıldim çok kablo yığını var ekstra fan fare kabloları vs. bilirsiniz. Laptop kullanıcıları güzel oyuncusu kablosozu kulaklıkları var mı? Yayıncılar kullaniyor oradan gördüm USB'li galiba onlar orta fiyatlı. Memnun olabileceğim bir kulaklık önerir misiniz?
RAZER Barracuda Pro - Hibrit ANC'li Kablosuz Gaming Kulaklık ?RZ04-03780100-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Wireless Gaming Kulaklık olacaksa bu fiyatlarda en iyi bir de yine Razer BlackShark V2 Pro 2023 daha iyi mikrofon ve ses kalitesi sunar Bluetooth dahil.
Aktif olarak oyun oynayan ve dizi film izleyen birisiyim laptop kullanıcısiyim.
Kablolu oyuncu kulakliklarindan sıkıldim çok kablo yığını var ekstra fan fare kabloları vs. bilirsiniz. Laptop kullanıcıları güzel oyuncusu kablosozu kulaklıkları var mı? Yayıncılar kullaniyor oradan gördüm USB'li galiba onlar orta fiyatlı. Memnun olabileceğim bir kulaklık önerir misiniz?
RAZER Barracuda Pro - Hibrit ANC'li Kablosuz Gaming Kulaklık ?RZ04-03780100-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Wireless Gaming kulaklık olacaksa bu fiyatlarda en iyi bir de yine Razer BlackShark V2 Pro 2023 daha iyi mikrofon ve ses kalitesi sunar Bluetooth dahil.
Anladım önerebileceğiniz kulaklıklar bunlar o zaman 5 k para toplasam sizce ilk arkadaşın attığı Razer'i mi alayım yoksa 5 k civarında daha güzel kulaklık var mı bir de bu kulaklık telefonlarda kullanilir mi? Merakımdan soruyorum.
Anladım önerebileceğiniz kulaklıklar bunlar o zaman 5 k para toplasam sizce ilk arkadaşın attığı Razer'i mi alayım yoksa 5 k civarında daha güzel kulaklık var mı bir de bu kulaklık telefonlarda kullanilir mi? Merakımdan soruyorum.
Öncelikle teşekkür ederim hoşuma gitti ikisi de kendine hangisini alırdın bir de yukarıdaki bir arkadaşın dediği kulaklık BlackShark var bu 3'u arasında karşılaştırma yapsak hangisi güzel. SteelSeries'i beğeniyorum açıkçası.
Arkadaşlar 4 bin param var bu attiklarinizdan hangisini alayım veya başka var mı önerebileceğiniz.@SpinG @smellycat