Wireless Gaming mouse önerisi

MaeBae

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese, başlıkta da belirttiğim gibi belirli bir fiyat aralığı vermiyorum sadece tecrübelerinizle önerebileceğiniz kablosuz mouse önerilerinizi almak istiyorum. Güncel olarak kullandığım mouse Logitech G402. yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum ve scroll tuşu çalışmamaya başladığı için değiştirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Razer markası mouse konusunda bence fazlasıyla iyi onun Wireless farelerinı değerlendirebilirsin.

3hocam ben SteelSeries Aerox 5 kullanıyorum. Hem hafif hem de gecikme yaşamıyorum ama pil değerleri belirtildiği gibi 180 saat gibi değil de 2-3 günde bitiyor ama hızlı şarjı dolduğundan bir sıkıntı yaşamadım.

Selam herkese, başlıkta da belirttiğim gibi belirli bir fiyat aralığı vermiyorum sadece tecrübelerinizle önerebileceğiniz kablosuz mouse önerilerinizi almak istiyorum. Güncel olarak kullandığım mouse Logitech G402. yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum ve scroll tuşu çalışmamaya başladığı için değiştirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bunu 3 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum ve öneriyorum. Üstündeki kaplama çok kaliteli, eli gram yormuyor.
Diğer forumda incelemem var;

Pil konusunda incelemede bahsetmemişim, günde 7-8 saat kullandığım hafta 2-3 günde bitti şarjı. Her gün 7-8 saat oynuyordum.

Razer ve strelseries öneri

Bir bütçe kısıtlamam yok hocam.

Razer markası mouse konusunda bence fazlasıyla iyi onun Wireless farelerinı değerlendirebilirsin.
Açıkçası ben denemedim hiç ama neden olmasın. Sadece yıllardır kullandıgım mouse G402 bu yüzden daha hafif bir fareye gecersem veya elime nasıl oturacagını bilmedigim icin bir tereddüt yaşıyorum.

Razer ve strelseries öneri
Model önerebilirmisiniz?

Açıkçası ben denemedim hiç ama neden olmasın. Sadece yıllardır kullandıgım mouse G402 bu yüzden daha hafif bir fareye gecersem veya elime nasıl oturacagını bilmedigim icin bir tereddüt yaşıyorum.

Model önerebilirmisiniz?

Model önerebilirmisiniz?
Eğer g402 ile benzer bir tasarım istiyorsanız basilisk v3 pro eğer benzer bir tasarım istemezseniz razer viper ve cobra öneririm ek bilgi “itopyadan basilisk indirime girmiş alacaksan kaçırma”

Hafif Mouse’a alışmak sadece birkaç gün sürüyor, zaten alınca ağır mouse kullanmak size zulüm gibi gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı