Wireless gampad önerisi

Toprakege

Hectopat
Yaklaşık 7-8 aydır Logitech F710 kullanıyorum artık sorun cikarmaya basladi. Wireless gamepad önerebilir misiniz Bluetooth istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ne kadar?

Bu rehbere de bakmayı unutmayın

Duzeltme 7 8 yıldır.

1000 1500 arasi biraz fazla olmasinda sakinca yok.

Rehbere bir göz atın o zaman.

Xbox gen 9 hosuma gidiyor fakat sanirim Bluetooth üzerinden kablosuz kullanabiliyorum ayrica Wireless dongle ı var mı ya da sizin tavsiye edeceginiz baska dongle kullanan modeller var mı?

Xbox gen 9 hosuma gidiyor fakat sanirim Bluetooth üzerinden kablosuz kullanabiliyorum ayrica Wireless dongle ı var mı ya da sizin tavsiye edeceginiz baska dongle kullanan modeller var mı?

Neden BT istemiyorsunuz?

Arkadasimdan DualShock 4'unu odunc almistim denemek icin ama benim Bluetooth'la bir türlu duzgun calismadi kopmalar falan cok sık oluyordu arkasimdan sorunsuz kullandigi Bluetooth adaptoru falanda aldim denedim suruculerle ugrastim ama duzelmedi benim şu an kullandigi. 7 8 yıllik gamepad daha stabil calisyor benim bilgisayarimda belji benim hatam vardi ama bu şekilde. Benzer sorunlari diger BT cihazlardada yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…