Wireless hız sınırlaması koymak

trustsource

Hectopat
Günaydın,

VDSL2 fiber paket 32 Mbit limitsiz adı altında 50 GB kotalı interneti kabloyla bağlanarak kullanıyorum. Wireless şifremi bi arkadaşa söyledim ve 4 aydır beraber kullanıyoruz ama daha ayın 2. günü kota aşılmış oluyor. Ay sonuna kadar 3 Mbit ile idare etmek zorunda kalıyorum. Benim istediğim wireless hız sınırlaması koymak.

Wireless'a 32 Mbit hızdan sadece 512 Bbit hız vermek istiyorum. Modemim TTNET'in verdiği Exper EWVM-04. Yazılım versiyonu G111-310EXP-CR0101. Modem arayüzünde hangi menü hangi değerlerle doldurularak yapılır lütfen yardımcı olun. En kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel hızı varsayılan ayardan çıkartın belirtmek istediğiniz hızı seçin. Olmazsa üstündeki 54g ve Multicast hızlarını da değiştirin. Ve sonuçları tekrar buraya paylaşınız.

Temel hızı varsayılandan çıkarıp en düşük olan 1&2Mbps yaptım. 54g hızı da en düşük 1Mbps ve multicast hızını da yine en düşük 1Mbps yaptım. Extradan iletim gücünü %100 den %40 a indirdim.

Çok teşekkür ederim ömer arkadaşım. Kotayı takip etmeye devam edeceğim. Eskisi gibi wireless'dan kotayı 5 kat aşabiliyor mu?

Rica ederim. Ayarlarınızı bu şekilde kullanırsanız verdiğiniz hızı aşamaz. Yalnız iletim gücünü niye düşürdünüz O hız değildir o sadece kapsama alanıdır. Yani arkadaşınız %40 la zayıf sinyal elde edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…