T tshbnvme Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 9 21 Mayıs 2019 #1 Merhabalar Elimde i5 9400F MSI Mag Z390 Tomahawk anakart Ve Intel 9260 Wireless kart var Wireless kartı anakartın üzerindeki CNVİ slotuna taktıgımda bilgisayar gormuyor. Acaba donanımım mı desteklemiyor yoksa Wireless kartım mı bozuk? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
Merhabalar Elimde i5 9400F MSI Mag Z390 Tomahawk anakart Ve Intel 9260 Wireless kart var Wireless kartı anakartın üzerindeki CNVİ slotuna taktıgımda bilgisayar gormuyor. Acaba donanımım mı desteklemiyor yoksa Wireless kartım mı bozuk?
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 21 Mayıs 2019 #2 Sürücüyü yüklediniz mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2019 #3 BIOS güncel mi? Kart Board Explorer altında gözüküyor mu? Portun çakıştığı diğer portlara bakın, devrede olduğundan emin olun. Moneyinthepower dedi: Sürücüyü yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi altında gözükmüyorsa sürücü yüklemenin bir anlamı yok.
BIOS güncel mi? Kart Board Explorer altında gözüküyor mu? Portun çakıştığı diğer portlara bakın, devrede olduğundan emin olun. Moneyinthepower dedi: Sürücüyü yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi altında gözükmüyorsa sürücü yüklemenin bir anlamı yok.
T tshbnvme Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 9 22 Mayıs 2019 #4 BIOS Güncel. Board Explorer'da gozukmuyor. BIOS'tan herhangi bir ayar yapılması gerekiyor olabilir mi? Moneyinthepower dedi: Sürücüyü yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Usta o sisteme NVMe koymadıysan yazık etmişsin Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
BIOS Güncel. Board Explorer'da gozukmuyor. BIOS'tan herhangi bir ayar yapılması gerekiyor olabilir mi? Moneyinthepower dedi: Sürücüyü yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Usta o sisteme NVMe koymadıysan yazık etmişsin
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 22 Mayıs 2019 #5 tshbnvme dedi: BIOS Güncel. Board Explorer'da gozukmuyor. BIOS'tan herhangi bir ayar yapılması gerekiyor olabilir mi? Usta o sisteme NVMe koymadıysan yazık etmişsin Genişletmek için tıkla... Yolla 1000 TL koyalım Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
tshbnvme dedi: BIOS Güncel. Board Explorer'da gozukmuyor. BIOS'tan herhangi bir ayar yapılması gerekiyor olabilir mi? Usta o sisteme NVMe koymadıysan yazık etmişsin Genişletmek için tıkla... Yolla 1000 TL koyalım
T tshbnvme Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 9 22 Mayıs 2019 #6 Moneyinthepower dedi: Yolla 1000 TL koyalım Genişletmek için tıkla... Sen bana 400 T L gonder sana Toshiba 256 GB NVME gondereyim. 970 Evo dan daha iyi
Moneyinthepower dedi: Yolla 1000 TL koyalım Genişletmek için tıkla... Sen bana 400 T L gonder sana Toshiba 256 GB NVME gondereyim. 970 Evo dan daha iyi
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 22 Mayıs 2019 #7 tshbnvme dedi: Sen bana 400 T L gonder sana Toshiba 256 GB NVME gondereyim. 970 Evo dan daha iyi Genişletmek için tıkla... 1 TB alacağım para biriktiriyorum. Teşekkür ederim.
tshbnvme dedi: Sen bana 400 T L gonder sana Toshiba 256 GB NVME gondereyim. 970 Evo dan daha iyi Genişletmek için tıkla... 1 TB alacağım para biriktiriyorum. Teşekkür ederim.
T tshbnvme Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 9 26 Mayıs 2019 #8 Arkadaşlar. Bilen yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Ekim 2020 #9 BIOS'u son sürüme çekin. Bir de kartın fotosunu paylaşın. MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com
BIOS'u son sürüme çekin. Bir de kartın fotosunu paylaşın. MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com