Wireless klavyede lag oluyor

Dogramaci

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, sorunumu detaylı olarak anlatmak istiyorum. Klavyem Wireless model bu arada. Klavyem oyunlarda olsun masaüstünde olsun YouTube'da gezerken olsun birçok yerde donmalar yapıyor daha doğrusu belli bir şey yazdığımda çok geç geliyor. Sorunumun ne olduğunu bilmiyorum fakat çözümü bulmak için kendimce belli daraltmalar yaptım.

Şu an kullandığım bilgisayarda sorunla karşılaşıyorum fakat sorunla karşılaşmadığım bilgisayarda aynı bilgisayar sadece RAM ve ekran kartı değişikliği yaptım. Arkadaşım sorunun RAM'de olabileceğini söyledi fakat benim bu konuda bir bilgim yok. RAM'lerin klavye ile bir bağlantısı var mı donanımsal olarak lag yaratma olanağı var mı? Bunu dedikten sonra Memtest86 ile test ettim ve 1300 tane hata çıktı. Ama halan RAM ile klavye arasında bir bağ olduğunu bu sorunun RAM'lerden dolayı olacağını sanmıyorum.

Ama şöyle bir durum var sadece bu sisteme geçerken RAM ve ekran kartı değiştirdim. Bir sonraki sorun olabilecek şey düşündüğüm M.2 SSD ile olabilir diye düşündüm sizce olabilir mi? Sorunu farede de yaşıyordum Wireless fare kullanıyorum fakat onu USB 3.0 porta takınca düzeldi. Klavyem 2.0 porta takılı.

Denediğim çözümler;
1-Format
2-Pil değişti.
3-Farklı Wireless klavye.

Klavyeyi 3.0 portuna takıp denediniz mi?

Tabii ki de

Evet şu an denemem üzerine Wireless farem kasanın öndeki 3.2 USB portuna takılıydı ve hiç sorun olmuyordu. Bugün fareyi çıkartıp yerine öndeki 3.2 portuna klavyemi takınca klavyem düzgünce çalıştı fakat bu sefer faremde sorun ve laglanmalar ve takımlara meydana geliyor. Yani sorun anakartımda mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı