Burhan Atakul Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi?
Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 5 Kasım 2023 #2 Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir?
Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 5 Kasım 2023 #3 Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence alakası bile yok ama sökün bakın FPS değerlerine değişme varmı diye.
Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence alakası bile yok ama sökün bakın FPS değerlerine değişme varmı diye.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 5 Kasım 2023 #4 Mouse ve klavye neden FPS düşürsün ki? Kablolu da düşürür o zaman. Sonuçta dongle ile bağlanıyor ve onunla iletişim kuruyor.
Mouse ve klavye neden FPS düşürsün ki? Kablolu da düşürür o zaman. Sonuçta dongle ile bağlanıyor ve onunla iletişim kuruyor.
Yiit011 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Düşürmez diye biliyorum düşürse bile aşırı az bir miktarda düşürür ve imkanın varsa en azından kablolu bir keyboard al.
Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Düşürmez diye biliyorum düşürse bile aşırı az bir miktarda düşürür ve imkanın varsa en azından kablolu bir keyboard al.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #6 Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Mouse modeli ve işlemci modeliniz?
Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Mouse modeli ve işlemci modeliniz?
Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 467 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 5 Kasım 2023 #7 Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece internet hızını 15 Mbps falan düşürür.
Burhan Atakul dedi: Wireless mouse kullanıyorum ve yeni Wireless kulaklık aldım ve oyunda FPS'im normalin altına düştü. Bunun bir etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece internet hızını 15 Mbps falan düşürür.
Burhan Atakul Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #8 ZerefDragneel dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... ryzen 5 5500 Hyuuga Neji dedi: Mouse modeli ve işlemci modeliniz? Genişletmek için tıkla... lamzu atlantis mini 4k ama 2k da kullanıyorum işlemcimde ryzen 5 5500
ZerefDragneel dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... ryzen 5 5500 Hyuuga Neji dedi: Mouse modeli ve işlemci modeliniz? Genişletmek için tıkla... lamzu atlantis mini 4k ama 2k da kullanıyorum işlemcimde ryzen 5 5500
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #9 Burhan Atakul dedi: Ryzen 5 5500. Lamzu Atlantis Mini 4K ama 2K da kullanıyorum işlemcim de Ryzen 5 5500. Genişletmek için tıkla... 1K'da dener misiniz?
Burhan Atakul dedi: Ryzen 5 5500. Lamzu Atlantis Mini 4K ama 2K da kullanıyorum işlemcim de Ryzen 5 5500. Genişletmek için tıkla... 1K'da dener misiniz?
Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 467 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 6 Kasım 2023 #10 Zepett8 dedi: Hayır, sadece internet hızını 15 Mbps falan düşürür. Genişletmek için tıkla... Neden herkesin dalga geçtiğini anlayamadım bende düşürüyor.
Zepett8 dedi: Hayır, sadece internet hızını 15 Mbps falan düşürür. Genişletmek için tıkla... Neden herkesin dalga geçtiğini anlayamadım bende düşürüyor.