Wireless kulaklık nasıl şarj edilmeli?

Westronxxd

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bugün elime HyperX Cloud 2 Wireless geçti. Bu kulaklığı adaptörle şarj etsem bir problem yaşar mıyım veya bilgisayar kapalıyken USB yerinden şarj etmeye çalışsam şarj olur mu? Teşekkürler şimdiden.

Yanlış bilgi

Bilgisayar kapalıyken şarj olmaz. Adaptörle şarj edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar kapalıyken şarj olmaz. Adaptörle şarj edebilirsin.

Hocam telefonu şarj ederken kullandığım bir adaptör var onunla şarj etsem gece yatmadan önce bir problem olur mu?

Bir de diğer Wireless kulaklık kullanan arkadaşlarıma sordum onların PC'si kapalıyken USB yerinden şarj ediyorlarmış kulaklığı her gece yatmadan önce bunun sistemle mi alakası var?

Masaüstüyse BİOS ayarlarına göre değişir kapalıyken USB'ye güç verip vermeyeceği 10w veren dandik bir adaptör veya powerbank iş görür

Problem olmaz. Dandik ve markası belirsiz cihazlarda sorun olur anca yeni nesil cihazlarda bir şey olacağını sanmam.

Biosdan erp ayarını kapatırsan bilgisayar kapalıyken bile usb portlarına güç verir, bu şekilde şarz edebilirsin.

Birçok anakartın BIOS'undan sistem kapalıyken USB'lere güç gitmesi ayarlanabiliyor.

Hocam galiba ayarın adı ErP ben de az önce BIOS menüsünden ErP'yi açtım bakalım işe yarayacak mı?

BIOS'tan ErP ayarını kapatırsan bilgisayar kapalıyken bile USB portlarına güç verir, bu şekilde şarj edebilirsin.

Kapalı mı olması gerekiyordu ben az önce açtım galiba bilgisizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…