Merhaba, sorum başlıktaki gibidir. Bütçe olarak 4K falan çıkabilirim gibi. Kaliteli ve rahat olmasını önemsiyorum, genel olarak iyi bir ses kalitesi vermesi yeterli. Son olarak oyun markalarına gitmek mi yoksa daha farklı kulaklık markalarına gitmek mi mantıklıdır onu merak ediyorum.
Corsair VIRTUOSO RGB Kablosuz Yüksek Kaliteli Oyun Kulaklığı (7.1 Surround Ses, Hafızalı Köpük Kulak Yastıkları, PC, PS4, Anahtar ve Mobil Uyumluluk ile Çok Yönlü Mikrofon) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Virtuoso RGB Beyaz Kablosuz Oyuncu Kulaklık -Outlet 24 Ay Garanti / Hızlı Gönderi
www.pttavm.com
Bu kulaklığın özellikle farklı renklerini paylaştım. Tasarımına bayılıyorum. Corsair olup da dip ses sorunu yaşamayan duymadım. iCUE programıyla birlikte kullanılınca bu sorunların ortaya çıktığı kanısı var.
Merhaba, sorum başlıktaki gibidir. Bütçe olarak 4K falan çıkabilirim gibi. Kaliteli ve rahat olmasını önemsiyorum, genel olarak iyi bir ses kalitesi vermesi yeterli. Son olarak oyun markalarına gitmek mi yoksa daha farklı kulaklık markalarına gitmek mi mantıklıdır onu merak ediyorum.
Arctis 7 kullanıyorum şu an, bant genişlemesi sorunu canımı sıkıyor ve mikrofondan piline bozulan parçalar oldu. Tekrar SteelSeries almayı düşünmüyorum bu yüzden.