Wireless kulaklık önerisi

Bütçe
3000-4000

akaFazory

Femtopat
Merhaba. 3000-4000 TL arasında Wireless kulaklık arıyorum. 4000'i geçmezse sevinirim. Corsair HS55 modelini buldum bir sitese 2700 şu an ancak beğenen kadar beğenmeyen de çok fazla. Corsair HS55 Wireless hakkında ne düşünüyorsunuz veya söylediğimi fiyatlara başka bir öneriniz var mı?

Bir de Cloud Core Wireless var. O fiyatlara o da fena durmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 3000-4000 TL arasında Wireless kulaklık arıyorum. 4000'i geçmezse sevinirim. Corsair HS55 modelini buldum bir sitese 2700 şu an ancak beğenen kadar beğenmeyen de çok fazla. Corsair HS55 Wireless hakkında ne düşünüyorsunuz veya söylediğimi fiyatlara başka bir öneriniz var mı?

Bir de Cloud Core Wireless var. O fiyatlara o da fena durmuyor.

HS55 küçük kafalılar için ideal. Fakat kafanız biraz ortalamanın üstünde ise HS80 olabilir. Ama her türlü kafaya uysun diyorsan Void Elite tavsiye ederim. Şahsen 3 yıl boyunca kullandım Void Elite modelini. Çok memnun kaldım. Üstelik şu anda kablosuz olarak hem çok kaliteli hem de fiyat olarak en uygun Void Elite bana göre.

Son düzenleme:
HS55 küçük kafalılar için ideal. Fakat kafanız biraz ortalamanın üstünde ise HS80 olabilir. Ama her türlü kafaya uysun diyorsan Void Elite tavsiye ederim. Şahsen 3 yıl boyunca kullandım Void Elite modelini. Çok memnun kaldım. Üsteli şu anda kablosuz olarak hem çok kaliteli hem de fiyat olarak en uygun Void Elite bana göre.
Hyperx Cloud 2 Core dan daha mi iyidir bu model. Eski kulaklığım Cloud 2 kabloluydu. Memnundum ondanda ama core daha alt model gibi kalıyor cloud 2 ye göre.

Hocam o model ile ilgili bilgim yok yalıtmak istemem seni. Ama Corsair ürünlerininin çoğunu kullanmış biri olarak memnun kalacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı