Wireless kulaklık tavsiyesi

CüneyttK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar, kablolu kulaklık kullanmaktan bıktım Wireless kulaklık almak istiyorum SteelSeries Arctics 7 almayı düşünüyorum. Kulaklıktan beklentim kulaklara ağrı vermemesi yüksek ses kalitesi mikrofonu orta seviye olsa da olur. Bu düşündüğüm kulaklık harici önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud Flight.

Kablosuz kulaklıklar genel olarak kablolu olanlardan daha kötü olacaktır.

Bekleyebilirsen MH752'nin stoğa gelmesini bekleyebilirsin, isteklerini karşılar.

MH752 Wireless mı?
HyperX Cloud Flight.

Kablosuz kulaklıklar genel olarak kablolu olanlardan daha kötü olacaktır.

Bekleyebilirsen MH752'nin stoğa gelmesini bekleyebilirsin, isteklerini karşılar.

Peki kablolu olarak en iyi ses kalitesi ve konforu alabileceğim kulaklık hangisi ?

Şimdi mi gerek yoksa acelesi yok mu?

Bekleyebilirsen MH752'yi takip etmeni öneririm. Kablolu ama aldığın en iyi kulaklık olur. Stoğa yakında gelir herhalde.

Ama acelesi var diyorsan HyperX Cloud Flight üzmez.

Bekleyebilirsen MH752'yi takip etmeni öneririm. Kablolu ama aldığın en iyi kulaklık olur. Stoğa yakında gelir herhalde.

Yok acelesi yok
S.

Şu an kullandığım kulaklık Sennheiser GSP 300 ses kartından dolayı mı anlamadım ses performansından memnun değilim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı