Çözüldü Wireless modemin ismini nasıl değiştirebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bumbardie

Centipat
Ortak internet kullanıyorum. Ben de Wireless modem kullanıyorum. Bu modemin ismini nasıl değiştirebilirim?
Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Geçen bir haftadır internetimin hızı düştü. Başkaları interneti kullanamasın diye ismini değiştireceğim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adres satırına 192.168.1.1 yazdıktan sonra açılan sayfadaki kullanıcı adı ve şifre kısmına daha önce değişiklik yapılmadı ise admin yazarak modemin ana sayfasına erişim saglayabilirsiniz eğer değişiklik yapıldı ise bilgileri bilmiyorsaniz modemi resetlemeniz gerekebilir. Sol tarafta menüler oluyor wireless yada kablosuz yazan kısımdan ağ güvenlik &guvenlik anahtari bölümüne girerek yeni sifrenizin yazdıktan sonra kaydet butonuna basarak aktif edebilirsiniz
Adres satırına 192.168.1.1 yazdıktan sonra açılan sayfadaki kullanıcı adı ve şifre kısmına daha önce değişiklik yapılmadı ise admin yazarak modemin ana sayfasına erişim saglayabilirsiniz eğer değişiklik yapıldı ise bilgileri bilmiyorsaniz modemi resetlemeniz gerekebilir. Sol tarafta menüler oluyor wireless yada kablosuz yazan kısımdan ağ güvenlik &guvenlik anahtari bölümüne girerek yeni sifrenizin yazdıktan sonra kaydet butonuna basarak aktif edebilirsiniz

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı