MustafaSJ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Elimi kavrayarak tutuyorum. Attack Shark alacaktım ancak çok kötülüyorlar. Önerilerinizi bekliyorum.
ricalp Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Vgn Dragonfly F1 (anlık stokta yok) Palm Girp tutuş.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 21 Ocak 2025 #3 Link Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. 8000hz ve şarj istasyonu. Daha iyisini bulamazsın şuan. Al geç tüm forumda var.
Link Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. 8000hz ve şarj istasyonu. Daha iyisini bulamazsın şuan. Al geç tüm forumda var.
MustafaSJ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 ahmttunc dedi: Link Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. 8000Hz ve şarj istasyonu. Daha iyisini bulamazsın şu an. Al geç tüm forumda var. Genişletmek için tıkla... Hangisi bir de Temu biraz sıkıntı değil mi?
ahmttunc dedi: Link Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. 8000Hz ve şarj istasyonu. Daha iyisini bulamazsın şu an. Al geç tüm forumda var. Genişletmek için tıkla... Hangisi bir de Temu biraz sıkıntı değil mi?
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 MustafaSJ dedi: Elimi kavrayarak tutuyorum. Attack Shark alacaktım ancak çok kötülüyorlar. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Amazonda Delux M600 var ona bakabilirsin 800tl QuentyTR dedi: Amazonda Delux M600 var ona bakabilirsin 800tl Genişletmek için tıkla... Ne aldığını yazarsan sevinirim bende ariyorum şuanlık m600 düşünüyorum bende.
MustafaSJ dedi: Elimi kavrayarak tutuyorum. Attack Shark alacaktım ancak çok kötülüyorlar. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Amazonda Delux M600 var ona bakabilirsin 800tl QuentyTR dedi: Amazonda Delux M600 var ona bakabilirsin 800tl Genişletmek için tıkla... Ne aldığını yazarsan sevinirim bende ariyorum şuanlık m600 düşünüyorum bende.
ricalp Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #6 ahmttunc dedi: Link Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. 8000hz ve şarj istasyonu. Daha iyisini bulamazsın şuan. Al geç tüm forumda var. Genişletmek için tıkla... Bu mouse eli kavrayarak tutan biri için çok kullanışlı olur mu? Bence shape olarak daha çok claw grip için gibi bu mouse.
ahmttunc dedi: Link Bu paraya alabileceğin en iyi mouse. 8000hz ve şarj istasyonu. Daha iyisini bulamazsın şuan. Al geç tüm forumda var. Genişletmek için tıkla... Bu mouse eli kavrayarak tutan biri için çok kullanışlı olur mu? Bence shape olarak daha çok claw grip için gibi bu mouse.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 21 Ocak 2025 #7 MustafaSJ dedi: Hangisi bir de Temu biraz sıkıntı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil ben aldım sıkıntısız geldi. Ajazz AJ159 Pro en baştaki linkte.
MustafaSJ dedi: Hangisi bir de Temu biraz sıkıntı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil ben aldım sıkıntısız geldi. Ajazz AJ159 Pro en baştaki linkte.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.395 Makaleler 2 Çözümler 35 21 Ocak 2025 #8 MustafaSJ dedi: Hangisi bir de Temu biraz sıkıntı değil mi? Genişletmek için tıkla... Temu'da sıkıntı yaşamazsın ama garanti konusunda unut gibi bir şey diyebilirim.
MustafaSJ dedi: Hangisi bir de Temu biraz sıkıntı değil mi? Genişletmek için tıkla... Temu'da sıkıntı yaşamazsın ama garanti konusunda unut gibi bir şey diyebilirim.