T Turkuvaz Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #1 İtopyadan hazır sistem bir bilgisayar alacağım. Wireless yoktur diye yazıyor bende evimde Wireless kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Dönüştürücü, adaptör tarzı bir cihaz var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2018
İtopyadan hazır sistem bir bilgisayar alacağım. Wireless yoktur diye yazıyor bende evimde Wireless kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Dönüştürücü, adaptör tarzı bir cihaz var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...
Soraklı Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 435 20 Ocak 2018 #2 USB üzerinden bağlanan antenli veya antensiz adaptör alabilirsin. Ben ihtiyacıma uygun olan antensiz olanı tercih etmiştim. Kullandığım ürün şuydu : TL-WN725N | 150Mbps Kablosuz N Nano USB Adaptör | TP-Link Türkiye
USB üzerinden bağlanan antenli veya antensiz adaptör alabilirsin. Ben ihtiyacıma uygun olan antensiz olanı tercih etmiştim. Kullandığım ürün şuydu : TL-WN725N | 150Mbps Kablosuz N Nano USB Adaptör | TP-Link Türkiye