Arkadaşlar aslidna durum cok karisik. Urunu Trendyol uzerinden keystonebear saticisidan aldim faturayi baskasinin adina kesmisler + faturadaki fiyat ile benim aldigim fiyatta ayni degil cihazin uzerinden garanti belgesi yok 3-4 kere trendyolal iletisime gectim kendi uzerime tekrar fatura talebinde bulundum fakat faturayi alamadim. Satici arkadasin fatura uzerinden telefonun buldum ama oda kendiyle ilgili omadigini soyledi urunun distibitoru penta iletisim garanti belgsesinin olmamasi halinde teknik destek vermeyecekelrini soylediler faturayla islem yapilmazmis ki zaten fatura hatali benim adima bile degil. Son care olarak Logitech supporta yazdim yurdisindan adaptoru gonderecekeler saolsunlar. Maalesef hakkimi aramaya kalksam tuketici hakem heyetinde biliyorum ki para iadesi alirim fakat urunu 4400 TL'ye aldim sunki fiyatinin assa yukari yarisi eder umarim Logitech dedgi gibi adaptoru yollar.
Ayrica Support'taki arkdas urunun birebir degismesi gerektigini soyledi ama durumum acikladim oda isterse bana yeni bir adaptor gonderebilecklerini soyleidler.
Bir daha da kesinlikle urunu acar acmaz garanti belgesine ve faturasina bakmadan kulanmam bu da bir ders oldu.