4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 4 Aralık 2022 #11 Wasserschwein dedi: BYOZTEK Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu Controller Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL En iyisi buradan devam etmek. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilir veya illaha kablosuz isterseniz Xbox one kollarına yönelebilirsiniz.
Wasserschwein dedi: BYOZTEK Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu Controller Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL En iyisi buradan devam etmek. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilir veya illaha kablosuz isterseniz Xbox one kollarına yönelebilirsiniz.
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 8 Aralık 2022 #12 Orijinal Xbox 360 kolu araştırıyorum ama bulamıyorum. İmkansız mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Orijinal Xbox 360 kolu araştırıyorum ama bulamıyorum. İmkansız mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Wasserschwein Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 126 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #13 tanakasuna dedi: Orijinal Xbox 360 kolu araştırıyorum ama bulamıyorum. İmkansız mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamazsınız üretilmiyor artık galiba bende PS4 kolu aldım replika.
tanakasuna dedi: Orijinal Xbox 360 kolu araştırıyorum ama bulamıyorum. İmkansız mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamazsınız üretilmiyor artık galiba bende PS4 kolu aldım replika.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 8 Aralık 2022 #14 Wasserschwein dedi: Hocam bulamazsınız üretilmiyor artık galiba bende PS4 kolu aldım replika. Genişletmek için tıkla... Orijinaller yok dediğiniz gibi. Ama replika da denemezler. PC uyumlu kollar üretiliyor.
Wasserschwein dedi: Hocam bulamazsınız üretilmiyor artık galiba bende PS4 kolu aldım replika. Genişletmek için tıkla... Orijinaller yok dediğiniz gibi. Ama replika da denemezler. PC uyumlu kollar üretiliyor.