Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #1 Wirelless mouse'u Bluetooth'la bağlamak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
J Jorquen Megapat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #2 Mirzy dedi: Wirelless Mouse'u Bluetooth'la bağlamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Eğer Mouse'un Blootooth özelliği varsa neden olmasın.
Mirzy dedi: Wirelless Mouse'u Bluetooth'la bağlamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Eğer Mouse'un Blootooth özelliği varsa neden olmasın.
orhnakaydin Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 143 15 Haziran 2020 #3 o özelliği varsa neden olmasın
SensationWhite Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 960 Çözümler 9 15 Haziran 2020 #4 Wireless mouse dediğiniz şey eğer şu kendi usb aparatını takıp uzaktan kontrol edilen mouselarsa, bluetoothla alakası yok onun.
Wireless mouse dediğiniz şey eğer şu kendi usb aparatını takıp uzaktan kontrol edilen mouselarsa, bluetoothla alakası yok onun.
Mahmut1246 Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 372 Çözümler 4 15 Haziran 2020 #5 Eğer kablosuz USB ile takılıyorsa OTG ile takman gerekiyor Bluetooth olmaz.
Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #6 SensationWhite dedi: Wireless mouse dediğiniz şey eğer şu kendi USB aparatını takıp uzaktan kontrol edilen mouselarsa, Bluetooth'la alakası yok onun. Genişletmek için tıkla... Evet aparatı var bilememdim belki programı falan vardır dedimde teşekkür ederim. Mahmut1246 dedi: Eğer kablosuz USB ile takılıyorsa OTG ile takman gerekiyor Bluetooth olmaz. Genişletmek için tıkla... OTG ile bağlanıyor onda sorun yok da ben hem klavyeyi hem de fareyi bağlamak istiyorum (GeForce Now için) onun içinde USB çoğaltıcı lazım bende yok maalesef. Jorquen dedi: Eğer Mouse'un blootooth özelliği varsa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum olup olmadığını sadece aparatı var.
SensationWhite dedi: Wireless mouse dediğiniz şey eğer şu kendi USB aparatını takıp uzaktan kontrol edilen mouselarsa, Bluetooth'la alakası yok onun. Genişletmek için tıkla... Evet aparatı var bilememdim belki programı falan vardır dedimde teşekkür ederim. Mahmut1246 dedi: Eğer kablosuz USB ile takılıyorsa OTG ile takman gerekiyor Bluetooth olmaz. Genişletmek için tıkla... OTG ile bağlanıyor onda sorun yok da ben hem klavyeyi hem de fareyi bağlamak istiyorum (GeForce Now için) onun içinde USB çoğaltıcı lazım bende yok maalesef. Jorquen dedi: Eğer Mouse'un blootooth özelliği varsa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum olup olmadığını sadece aparatı var.