WireShark yazıları nasıl anlaşılır?

Engin1714

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın zombileşmiş mi diye öğrenmek için WireShark indirdim ve izlemeye başladım. 3 saniyede bir ekte verdiğim gibi yazılar çıkıyordu. Bu ne demek oluyor?
Pek bilgim olmadığı için tamamını atmıyorum. Gerekirse atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Man in the Middle saldırısı.Ağınızdaki biri internette yaptığınız hareketlerinizi ve bilgi giriş çıkışlarınızı gözetliyor olabilir.

Son düzenleme:
Man in the Middle saldırısı.Ağınızdaki biri internette yaptığınız hareketlerinizi ve bilgi giriş çıkışlarınızı gözetliyor.
KMspico dışında zararlı yazılım yüklememiştim ondan bulaşmış olabilir.
Kurtulmak için ne yapmam gerekiyor format atmak istemiyorum.

Öncelikle emin olmak için
Cmd'yi açın
"arp -a" yazın
" 192.168.2.1 / 192.168.1.1 / 192.168.1.2 " bunlardan biri olması lazım.Hangisi varsa karşısındaki MAC adresine bakın
O MAC adresi diğer adreslerden birinin MAC adresi mi ?

demek istediğinizi pek anlamadım ama cmdye dediğiniz şeyi yazdım. Görsellerini aşağıya bıraktım.

Tam tarama yapmak sorunu düzeltmez çünkü virüs bir script olmayabilir, olsa bile tarama sırasında zararlı eylem yapmadığı için zararsız olarak görülebilir. Gerekirse ücretli olan gerçek zamanlı koruma özelliği iyi olan iyi bir antivirüs kullanın.

Kaynağım:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…