Wise Care 365 Pro alınır mı?

Wise disk cleaner, güzel ve ücretsiz bir araç sürekli kullanmıyorum 3-4 ayda bir tarıyorum, onun dışındakiler pek de gerekli değil bence. Neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki ?

Wise disk cleaner, güzel ve ücretsiz bir araç sürekli kullanmıyorum 3-4 ayda bir tarıyorum, onun dışındakiler pek de gerekli değil bence. Neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki?

Laptopu gemide kullandığım için giriş çıkış yaptığımız ülkelerin varış evrakları, acenteler tarafından mail yoluyla geliyor. Kimi zaman zararlı yazılımlarda barındırabiliyor. Bazen limanlarda Printere habersiz Flash takıyorlar peşine USB laptopa bağlıyorum vs vs. Ne kadar Kaspersky gibi uygulamalar izin vermesede bazen bilgisayara sızıyorlar. Bu bana sorun oluşturuyor. Bundan dolayı cihazı sürekli temiz tutmam gerekiyor. Para ödemem veya ödememem arasında ki farkı merak ediyorum. Para ödersem bana bir katkı sağlar mı bu konuda?

Laptopu gemide kullandığım için giriş çıkış yaptığımız ülkelerin varış evrakları, acenteler tarafından mail yoluyla geliyor. Kimi zaman zararlı yazılımlarda barındırabiliyor. Bazen limanlarda Printere habersiz Flash takıyorlar peşine USB laptopa bağlıyorum vs vs. Ne kadar Kaspersky gibi uygulamalar izin vermesede bazen bilgisayara sızıyorlar. Bu bana sorun oluşturuyor. Bundan dolayı cihazı sürekli temiz tutmam gerekiyor. Para ödemem veya ödememem arasında ki farkı merak ediyorum. Para ödersem bana bir katkı sağlar mı bu konuda?
Kendi sitesinde 60 gün deneme veriyormuş, deneyip kararınızı vermeniz daha iyi olur.

Şahsen bu tarz yazılımları daha çok yük olarak görüyorum, temizlik için wise disk cleaner yeter, ancak pro sürüm ekstra bir katkı veriyorsa orasını bilemem. Güvenlik için Kaspesy yada Eset işinizi görür.

Kendi sitesinde 60 gün deneme veriyormuş, deneyip kararınızı vermeniz daha iyi olur.

Şahsen bu tarz yazılımları daha çok yük olarak görüyorum, temizlik için Wise disk cleaner yeter, ancak Pro sürüm ekstra bir katkı veriyorsa orasını bilemem. Güvenlik için kaspesy ya da ESET işinizi görür.

Anladım bende zaten 2 yıllık Kaspersky Total Security var. İşini gayet güzel yapıyor. Ama işte insan bazen emin olamıyor. Ve daha fazlasını istiyorsun. Sonuçta geminin tüm bilgileri bilgisayarımda tutuluyor.

O zaman 365 ile devam edeyim bende. Teşekkür ederim yardımların için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı