Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, ben Wise kullanmaya başladım kart falan sipariş ettim. 109 € gibi bir ücret yatırdım TL fiyatıyla ama şimdi birleşik ödeme hizmetleri hesabıma parça parça paralar atıyor. Bunlar nedir?
Arkadaşlar, ben Wise kullanmaya başladım kart falan sipariş ettim. 109 € gibi bir ücret yatırdım TL fiyatıyla ama şimdi birleşik ödeme hizmetleri hesabıma parça parça paralar atıyor. Bunlar nedir?
Mona Moon Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Gaming DK-15 & Excalibur G770 Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Hocam hangi kart 109€? Parça parça para gönderiyor, açıklamada ne yazıyor?
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Mona Moon dedi: Hocam hangi kart 109€? Parça parça para gönderiyor, açıklamada ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Toplamda 109 € yükledim hesabıma, kart parası 9 € yu ödedim. Açıklama yazmıyor sadece Birleşik Ödeme Hizmetleri’nden toplamda 90TL para geldi.
Mona Moon dedi: Hocam hangi kart 109€? Parça parça para gönderiyor, açıklamada ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Toplamda 109 € yükledim hesabıma, kart parası 9 € yu ödedim. Açıklama yazmıyor sadece Birleşik Ödeme Hizmetleri’nden toplamda 90TL para geldi.