Wise registry Cleaner'den sonra kasma

348103

Hectopat
Tam anlatamadım başlıkta özür dilerim demek istediğim PC'm iyi özelliklere sahip GTX 750 Ti 16 GB RAM R5 3600 B450M ama bunlara rağmen PC'm çok kasıyordu sonrasında wise registry cleaner ile temizledim düzeldi ama 2 gün sonra tekrar kasma yapmaya başladı ilk PC aldığımda böyle bir şey yoktu 2 yıl boyunca kasmayla uğraştım wise registry cleaner ile çözdüm sandım ama aslında sadece belirli süre çözmüştüm her 2 günde aynı işlemi tekrarlamam gerekiyordu ama ben eski haline gelmesini hiçbir şey yapmadan dahi kasmamasını istiyorum acaba buraya kayıt defterinden bir text falan atsam sorunu bulabilecek kişiler var mı gerçi kayıt defterini text olarak alabilir miyiz onu bile bilmiyorum arkadaşımın ekran kartı yok Windows 10 kullanıyor SSD yok onunki bile benim sistemden daha stabil.

Bana kalırsa registry cleaner gibi programları kullanmayın. Bir şey düzeltirken başka bir şeye hasar verip bilgisyarı kullanılmaz hale getiriyorlar. En iyi yapabileceğiniz şey program kaldırırken Geek Uninstaller ve Revo Uninstaller gibi programlar kullanın. Program kaldırıldıktan sonra regedit kayıtlarını ve kalan dosyaları siliyorlar. Regediti hasar alan bir bilgisayarı kurtarmanın tek yolu formattan geçiyor.

Bana kalırsa registry cleaner gibi programları kullanmayın. Bir şey düzeltirken başka bir şeye hasar verip bilgisyarı kullanılmaz hale getiriyorlar. En iyi yapabileceğiniz şey program kaldırırken geek uninstaller ve Revo Uninstaller gibi programlar kullanın. Program kaldırıldıktan sonra regedit kayıtlarını ve kalan dosyaları siliyorlar. Regediti hasar alan bir bilgisayarı kurtarmanın tek yolu formattan geçiyor.

Hocam formatta denedim 5 kere falan ama işe yaramadı sorun çözülmüyor lanet gelsin artık bu soruna gerçekten bıktım.

Hard Diskinizde sorun da olabilir. Çünkü formattan sonra bile kasıyorsa başka açıklaması olamaz gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı